ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΥΠΑΜ: Η Εθνική Φρουρά αλλάζει σε όλα τα επίπεδα

Μέσα από το σχέδιο εκσυγχρονισμού και αναδιοργάνωσης της Ε.Φ. επαυξάνουμε το αξιόμαχο

ΚΥΠΕ

Η Εθνική Φρουρά αλλάζει σε όλα τα επίπεδα, δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαΐδης το Σάββατο, σημειώνοντας ότι μέσα από το σχέδιο εκσυγχρονισμού και αναδιοργάνωσης της Ε.Φ. επαυξάνουμε το αξιόμαχο μέσα από νέες επιχειρησιακές δυνατότητες, νέα μέσα και νέα δομή.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση ο Υπουργός Άμυνας μιλούσε κατά την απονομή των επάθλων και τιμητικών διακρίσεων στους πρωτεύσαντες σκοπευτές, καθώς και στις νικήτριες ομάδες που έλαβαν μέρος στη διαγωνιστική βολή που διεξήχθη μεταξύ των Μονάδων Εθνοφυλακής της Εθνικής Φρουράς στο Πεδίο Βολής Τσερίου.

Αφού εξέφρασε τον θαυμασμό του για το αξιόμαχο των μονάδων εθνοφυλακής, τόνισε ότι η ανιδιοτελής προσφορά των εθνοφυλάκων για τόσα χρόνια προς την πατρίδα, αποτελεί παράδειγμα και για τους νεότερους και καταδεικνύει το δρόμο της φιλοπατρίας και του καθήκοντος, αναφέρεται.

«Ο κ. Φωκαΐδης τόνισε ότι μέσα από το σχέδιο εκσυγχρονισμού και αναδιοργάνωσης της Ε.Φ. επαυξάνουμε το αξιόμαχο μέσα από νέες επιχειρησιακές δυνατότητες, νέα μέσα και νέα δομή», προστίθεται.

Η Εθνική Φρουρά αλλάζει, σημείωσε σε όλα τα επίπεδα.

«Εκείνο, όμως, που δεν θέλουμε να αλλάξουμε, ανέφερε χαρακτηριστικά, είναι το πνεύμα της φιλοπατρίας και της προσφοράς, το πνεύμα αυτό που χαρακτηρίζει διαχρονικά την εθνοφυλακή», είπε.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση