ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΚΕΛ για συνέντευξη Χάρη: Συμφωνεί ο ΔΗΣΥ με τις απόψεις του;

Ο νέος ρεαλισμός του αν. προέδρου του ΔΗΣΥ δεν αποκλείει διχοτομικές λύσεις

Kathimerini.gr

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός και το Προεδρικό οφείλουν να τοποθετηθούν αν συμμερίζονται τις απόψεις του αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΑΚΕΛ, μετά και την συνέντευξη του Χάρη Γεωργιάδη στην «Καθημερινή». Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση ο νέος ρεαλισμός που επικαλείται ο Χάρης Γεωργιάδης δεν αποκλείει διχοτομικές λύσεις.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Την ώρα που πληθαίνουν οι αποκαλύψεις ότι ο κ. Αναστασιάδης συζητούσε πίσω από τις πλάτες του λαού τη λύση δύο κρατών στο Κυπριακό, ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ με συνεχιζόμενες παρεμβάσεις του διατυπώνει απόψεις για ένα «νέο ρεαλισμό» στο Κυπριακό, με τον οποίο συνειδητά δεν αποκλείει διχοτομικές λύσεις.

Ο κ. Γεωργιάδης μπορεί να εκφράζει όποιες απόψεις θέλει, ακόμα και να υποστηρίζει τη διχοτόμηση. Επειδή όμως είναι ο δεύτερος τη τάξει στην ηγεσία του ΔΗΣΥ και μέχρι πρότινος βασικό στέλεχος της κυβέρνησης Αναστασιάδη, ο Δημοκρατικός Συναγερμός και το Προεδρικό οφείλουν να τοποθετηθούν αν συμμερίζονται τις απόψεις του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας δεν συμβιβάζεται με τη διχοτόμηση της Κύπρου και την οριστική παράδοση της μισής μας πατρίδας στην κατοχική δύναμη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση