ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:27
 

ΑΚΕΛ: Πολύ σοβαρά και συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα «El Confidencial»

«Αναμένουμε από τις αρχές με αποφασιστικότητα να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος

Newsroom K

Σε δηλώσεις την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, προέβη ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, για τα δημοσιεύματα ισπανικής ηλεκτρονικής εφημερίδας σε ότι αφορά τα στημένα παιχνίδια στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Αυτούσιο το κείμενο της δήλωσης του κ. Στεφάνου:

Είναι πολύ σοβαρά και συγκεκριμένα τα όσα αναφέρονται από την ισπανική ηλεκτρονική εφημερίδα «El Confidencial» για στημένα παιχνίδια στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Πολύ σοβαρά είναι και αυτά που είπε ο εκπρόσωπος της Κυπριακής Αστυνομίας. Είπε ότι δόθηκαν στοιχεία από τις ισπανικές Αρχές. Είπε ότι στη βάση αυτών των στοιχείων έχει διαμορφωθεί φάκελος που βρίσκεται στη Γενική Εισαγγελία. Ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας είπε πως δεν γνωρίζει αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία με βάση την κυπριακή νομοθεσία. Επομένως, υπάρχουν στοιχεία τα οποία θα πρέπει να αξιοποιηθούν από τις διωκτικές και ανακριτικές αρχές για να βρούμε την άκρη του νήματος. Αναμένουμε από τις αρχές με αποφασιστικότητα να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Μέχρι σήμερα για την υπόθεση που έγιναν συλλήψεις δεν έχουμε δει κάτι άλλο πέραν από διάφορες δηλώσεις που γίνονται και πληροφορίες που βγαίνουν, προφανώς από την Αστυνομία και το αρμόδιο Υπουργείο.

Αναμένουμε τα στοιχεία που κατατέθηκαν για το νέο θέμα που προκύπτει από τα δημοσιεύματα της ισπανικής ηλεκτρονικής εφημερίδας, να ερευνηθούν με αποφασιστικότητα. Περιμένουμε ενέργειες αλλά και απτά αποτελέσματα. Είναι στη βάση των αποτελεσμάτων που θα κριθεί η κυβέρνηση για το μέγεθος της πολιτικής της βούλησης να καθαρίσει το «στάβλο του Αυγεία» όπως χαρακτήρισε το κυπριακό ποδόσφαιρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Και μια ερώτηση: πώς γίνεται να δόθηκαν στοιχεία, να έγιναν έρευνες, να διαμορφώθηκε φάκελος και η ηγεσία της ΚΟΠ να δηλώνει άγνοια για αυτά τα πολύ σοβαρά στοιχεία και τις πολύ σοβαρές αποκαλύψεις που προβαίνει η ισπανική εφημερίδα για το κυπριακό ποδόσφαιρο;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:04

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:03

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Αγαπητέ levant, ανεξαρτήτως του αν έχεις δίκιο ή όχι, προτιμότερο να βάλεις την γλώσσα-δηλητήριο στην ...»
Ad Veritatum  |  10:23

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Ο διεφθαρμένος, διαπλεκόμενος υπηρέτης της ολιγαρχίας, αντί να επιβάλει έγκαιρα προληπτικά μέτρα δηλ. ...»
levant  |  18:41

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X