ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απαντά με βίντεο το ΔΗΚΟ: «Ποιον Αβέρωφ να πιστέψουμε;»

Το τιτίβισμα του Δημοκρατικού Κόμματος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με την προεκλογική μάχη να φουντώνει για τα καλά, αρκετούς μάλιστα μήνες πριν την εκλογική μονομαχία του ερχόμενου Φεβρουαρίου, σήμερα (Πέμπτη 23/6) ήταν η σειρά του Δημοκρατικού Κόμματος να ρίξει τα δικά του «καρφιά» με δέκτη τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου.

Μέσω τιτιβίσματος λοιπόν από τον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί το Δημοκρατικό Κόμμα στο Twitter, παρέθεσε βίντεο με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Στο βίντεο διάρκειας 101 δευτερολέπτων συμπεριλαμβάνεται η δήλωση του που αφορούσε την καταψήφιση του κρατικού προυπολογισμού από πλευράς Δημοκρατικού Κόμματος με τον Αβέρωφ Νεοφύτου να λέει «Το ΔΗΚΟ έφτασε στο σημείο να οδηγήσει τη χώρα στα βράχια» ενώ αμέσως μετά παρατίθενται άλλες δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΣΥ στις οποίες αναφέρει πως «Χωρίς την στήριξη του ΔΗΚΟ και του ιδίου του Νικόλα Παπαδόπουλου δε θα μπορούσαμε να ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση. Και αυτό δε θα το ξεχάσω ποτέ και δεν το ξέχασα ούτε και προεκλογικά».

Στη συνέχεια παρατίθεται δήλωση του Αβέρωφ Νεοφύτου στη Βουλή και κατά την οποία εξήρε την υπευθυνότητα των κοινοβουλευτικών κομμάτων -με αναφορά στο ΔΗΚΟ- με το βίντεο να καταλήγει στην ατάκα «Ποιον Αβέρωφ να πιστέψουμε;»

Δείτε το τιτίβισμα:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση