ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απάντηση ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ για ακρίβεια: Ούτε συνθήματα, ούτε τυχάρπαστες πολιτικές

Οι ανακοινώσεις των κομμάτων

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στο ΑΚΕΛ για την ακρίβεια εξέδωσε ο ΔΗΣΥ, λέγοντας ότι «για την κυβέρνηση και τον Δημοκρατικό Συναγερμό και η μάχη κατά της ακρίβειας και των πληθωριστικών τάσεων δεν είναι σύνθημα, όπως είναι για το ΑΚΕΛ».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Για την κυβέρνηση και τον Δημοκρατικό Συναγερμό και η μάχη κατά της ακρίβειας και των πληθωριστικών τάσεων δεν είναι σύνθημα, όπως είναι για το ΑΚΕΛ.

Όπως πράξαμε και στο παρελθόν σε όλες τις μεγάλες κρίσεις από το 2013 μέχρι σήμερα, επιδεικνύοντας στάση ευθύνης, έτσι και τώρα εν μέσω άλλης μιας διεθνούς κρίσης τα αποτελέσματα της οποίας μάλλον αγνοεί το ΑΚΕΛ, θα σταθούμε δίπλα στην κοινωνία με συγκεκριμένα μέτρα και αποφάσεις.

Μέσα στο πλαίσιο των δημοσιονομικών μας δυνατοτήτων. Ούτε με συνθήματα, ούτε με τυχάρπαστες πολιτικές που μας οδήγησαν στο χείλος της οικονομικής καταστροφής.

Η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ

Με βούλα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η ανικανότητα και η αποτυχία της κυβέρνησης Αναστασιάδη-Συναγερμού να αντιμετωπίσει τις αυξανόμενες τιμές ενέργειας και την ενεργειακή φτώχεια στην Κύπρο.

Οι συστάσεις ανά χώρα που εξέδωσε χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τεκμηριώνουν την αποτυχία της κυβέρνησης να λύσει τα προβλήματα στην ενέργεια και στα καύσιμα, τα οποία πληρώνει η κοινωνία και η οικονομία ακριβά.

Ωστόσο, η κυβέρνηση περί άλλων τυρβάζει. Όσο μελάνι και αν έριξε τις προηγούμενες μέρες δεν βρήκε λέξη να πει για την ουσία. Δεν βρήκε λέξη να πει γιατί οι τιμές του πετρελαίου μειώνονται διεθνώς αλλά στην Κύπρο καλπάζουν. Γιατί οι άλλες χώρες λαμβάνουν ήδη μέτρα, αλλά στην Κύπρο μεταθέτουμε τις αποφάσεις για το μέλλον.

Ούτε απάντησε για το αν συμφωνεί ή διαφωνεί με τις προτάσεις του ΑΚΕΛ για την ακρίβεια. Αν συμφωνεί ή διαφωνεί με τη μείωση της διπλής φορολογίας και την επιβολή πλαφόν στα καύσιμα και στα είδη πρώτης ανάγκης. Με την πλήρη αποκατάσταση της ΑΤΑ σε κάθε εργαζόμενο. Αν συμμερίζεται το καθολικό αίτημα της κοινωνίας να μειωθεί ο ΦΠΑ στα βασικά αγαθά και στο ρεύμα.

Όλος ο κόσμος καταλαβαίνει ότι χρειάζονται μέτρα τώρα. Όλος, εκτός από την κυβέρνηση Αναστασιάδη - Συναγερμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΑΚΕΛ  |  ΔΗΣΥ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση