ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βανδαλισμοί στα γραφεία της ΕΔΕΚ (εικόνες-βίντεο)

Τα κόμματα καταδίκασαν τα επεισόδια

Του Δημήτρη Λουκά

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της ΕΔΕΚ στη Λευκωσία. 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας της Βουλής, ο Μαρίνος Σιζόπουλος πληροφορήθηκε πως έγιναν βιαιοπραγίες στα γραφεία της ΕΔΕΚ και αποχώρησε από τη διαδικασία της Ολομέλειας της Βουλής για να εξακριβώσει τι έχει συμβεί.

Τα κόμματα καταδίκασαν τα επεισόδια.

Σιζόπουλος: Στόχος τραμπουκικής ενέργειας η ΕΔΕΚ

Στόχος μιας προμελετημένης και προσχεδιασμένης τραμπουκικής ενέργειας με την ρίψη φωτοβολίδας έγιναν τα γραφεία της ΕΔΕΚ, δήλωσε απόψε ο Πρόεδρος του κόμματος, Μαρίνος Σιζόπουλος. 

Σε δηλώσεις του έξω από τα γραφεία της ΕΔΕΚ, ο κ. Σιζόπουλος είπε ότι δεν θα αντιδράσουν εκτός των πλαισίων της δημοκρατικής συμπεριφοράς και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα «σε όλους αυτούς τους τραμπούκους: κάτω από οποιασδήποτε συνθήκες, η ΕΔΕΚ δεν υποστέλλει την σημαία του αγώνα της. Η ΕΔΕΚ δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει τις θέσεις της και κανένας δεν μπορεί να κάμψει την ΕΔΕΚ».

Η ΕΔΕΚ, συνέχισε, είναι ιστορικά και διαχρονικά ένα κόμμα αντίστασης, υπέρ της Δημοκρατίας και της διαφάνειας, της ιστορικής αυτογνωσίας και του αγώνα για απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, είτε με εκφοβισμούς, είτε με οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υποσκάψουν και να υπονομεύσουν κάποιοι αυτό το φρόνημα, πρόσθεσέ. «Εμείς συνεχίζουμε».

Απαντώντας σε ερώτηση ο κ. Σιζόπουλος είπε ότι τα γραφεία ήταν κλειστά αλλά υπήρχαν έμμισθα στελέχη στο κτίριο με την παρέμβαση των οποίων κατασβέστηκε η πυρκαγιά και αποτράπηκε μια ενδεχομένως ολοσχερή καταστροφή των γραφείων.

Ο Γραμματέας Οικονομικών της ΔΕΟΚ, Αντώνης Αντώνη, περιέγραψε ότι ενώ εργαζόταν στο γραφείο του, διαπίστωσε πως έξω από τα γραφεία της ΕΔΕΚ στη Λευκωσία, γινόταν προσπάθεια από πολίτη διπλανού υποστατικού να κατασβέσει τη φωτιά που άναψε μετά από φωτοβολίδα που ρίχθηκε στα γραφεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Δημήτρη Λουκά

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Στο συνέδριο φιλοξενήθηκαν πολύ σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της Εκκλησίας, της πολιτικής και της ακαδημαϊκής ...
ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ