ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διαδικτυακή συνέντευξη για την οικονομία κάνει ο Νικόλας

Θα απαντά ζωντανά ερωτήσεις πολιτών για ζητήματα που αφορούν την οικονομία

Newsroom K

Διαδικτυακή συνέντευξη για την οικονομία πραγματοποιεί το απόγευμα της Τετάρτης ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, όπου θα απαντά ζωντανά τις ερωτήσεις των πολιτών. Την ίδια στιγμή θα γνωστοποιηθούν αποτελέσματα διαδικτυακής δημοσκόπησης σε σχέση με το βαθμό ικανοποίησης των πολιτών για τα μέχρι στιγμής μέτρα της κυβέρνησης, για το επίπεδο στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων και για το ρόλο που πρέπει να έχει ο Γενικός Ελεγκτής στην παρακολούθηση αυτών των μέτρων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΔΗΚΟ «τα τελευταία χρόνια, τα κόμματα και οι πολιτικοί συνηθίζουν να μιλούν συνέχεια για τους πολίτες, αλλά δεν έχουν πάντα τη δυνατότητα να τους ακούνε όσο θα έπρεπε».

Σε αυτό το πλαίσιο το κόμμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, επιδιώκει συστηματικά να αλλάξει αυτή την κατάσταση και με καμπάνιες αμφίδρομης επικοινωνίας, επιζητά να ακούσει τη φωνή του κάθε πολίτη.

«Εξαιτίας των περιορισμών λόγω πανδημίας έχουμε προσαρμοστεί ψηφιακά ώστε αυτή η επικοινωνία με τους πολίτες να συνεχιστεί, αξιοποιώντας διαδικτυακά εργαλεία όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,

Σ’ αυτό το πλαίσιο ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, θα απαντήσει σε ερωτήσεις που στέλνουν οι πολίτες στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@diko.org.cy, στη διάρκεια διαδικτυακής συνέντευξης στο Facebook, σήμερα Τετάρτη 27.05.2020 στις 6μμ» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X