ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δημητρίου: Εφαρμόζουμε μεταρρυθμίσεις που συγκρούονται με κεφάλαιο και συμφέροντα

Aπευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΔΗΚΟ, τους ρώτησε τι έλεγαν πριν από δύο χρόνια, όταν καταψήφισαν τον προϋπολογισμό, προσθέτοντας ότι περί άλλων τυρβάζουν

ΚΥΠΕ

Εφαρμόζουμε μεταρρυθμίσεις που συγκρούονται με το κεφάλαιο και τα συμφέροντα, ανέφερε ο Δημήτρης Δημητρίου, Βουλευτής ΔΗΣΥ, μιλώντας την Τετάρτη ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής για τη συζήτηση του προϋπολογισμού για το 2023. Αρχικά, απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΔΗΚΟ, τους ρώτησε τι έλεγαν πριν από δύο χρόνια, όταν καταψήφισαν τον προϋπολογισμό, προσθέτοντας ότι περί άλλων τυρβάζουν.

Εν συνεχεία, είπε ότι οι βουλευτές πρέπει να αντιδρούν σε κάθε πράξη και λόγο φοβικό, ομοφοβικό και ρατσιστικό, ακόμη και από το βήμα της Βουλής, και καταδίκασε τη στάση του ανεξάρτητου βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους στην Ολομέλεια της περασμένης Παρασκευής. Επιπλέον, ανέφερε ότι η βία είναι παντού, στα σχολεία και στα γήπεδα, προσθέτοντας ότι δεν εφαρμόζονται σωστά πολλές νομοθεσίες, όπως η κάρτα των φιλάθλων. Έκανε λόγο για έλλειψη παιδείας και σεβασμού, λέγοντας ότι είναι απαραίτητο το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Επιπρόσθετα, ο κ. Δημητρίου είπε ότι εκσυγχρονίζεται η υποβολή του Πόθεν Έσχες με την αυτοματοποίηση διαδικασιών που ενισχύουν την διαφάνεια. «Πρέπει να πείσουμε πως όσα λέμε τα εννοούμε, πως είμαστε υπόδειγμα για την κοινωνία», είπε. «Θέλουμε την Κύπρο σε συνεχή εξέλιξη. Ο φιλελευθερισμός βλέπει τους πολλούς, το δημόσιο συμφέρον. Προς πείσμα του ΑΚΕΛ, εφαρμόζουμε μεταρρυθμίσεις που συγκρούονται με το κεφάλαιο και τα συμφέροντα», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση