ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ψευδοκράτος: Θέλει να ανοίξει «αντιπροσωπείες» σε άλλες 8 χώρες

Τι αναφέρει η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί

ΚΥΠΕ

Σε «διπλωματικές ενέργειες» προβαίνει το ψευδοκράτος για να αυξήσει στις 31 τις 26 «αντιπροσωπείες» που διαθέτει σε συνολική 18 χώρες.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί αναφέρει ότι «αξιωματούχοι» του ψευδοκράτους εργάζονται σε συντονισμό με την Τουρκία για ν’ ανοίξουν «αντιπροσωπείες» στην Αυστρία, στην Λετονία, στην Μαλαισία, στην Ολλανδία και στην Πολωνία.

Για τις ενέργειες αυτές είχε ενημερώσει τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης τον περασμένο μήνα ο Τούρκος Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιασίν Εκρέμ.

Από την άλλη, «διπλωματικές ενέργειες» διεξάγονται και για να ανοίξει εκ νέου η «αντιπροσωπεία» του ψευδοκράτους στο Ισραήλ, η οποία είναι κλειστή από το 2008. Οι «αξιωματούχοι» κινητοποιήθηκαν μετά την βελτίωση των σχέσεων Τουρκίας-Ισραήλ τον τελευταίο ένα χρόνο και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, υπήρξαν «θετικές εξελίξεις» στο θέμα αυτό.

Σημειώνεται ότι συνεχίζεται η καταβολή του ενοικίου του κτιρίου της «αντιπροσωπείας» στο Τελ Αβίβ από τον «προϋπολογισμό» του ψευδοκράτους παρά το γεγονός ότι η εν λόγω «αντιπροσωπεία» παραμένει κλειστή εδώ και 12 χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Διπλωματία: Τελευταία Ενημέρωση

Με τα ελληνοτουρκικά σε σταθερή τροχιά μέχρι τον Νοέμβριο, η πρόκληση για την Αθήνα είναι η νέα πολιτική του Βερολίνου
Του Βασίλη Νέδου
 |  ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ