ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: Είναι η ώρα της διπλωματίας

Απαντώντας σε ερώτημα για τις εισηγήσεις του Ύπατου Αρμοστή του Η.Β στο Κυπριακό ανέφερε ότι έχουμε συγκεκριμένη προσέγγιση όσον αφορά το σπάσιμο του αδιεξόδου και την επανέναρξη των συνομιλιών

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Είναι η ώρα της διπλωματίας, η οποία άρχισε να εργάζεται προς υλοποίηση όλων αυτών που συζητήσαμε στις Βρυξέλλες, με χρονικό ορίζοντα τις τουρκικές εκλογές, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος σε τελετή κατάθεσης θεμέλιου λίθου, στην Αγία Νάπα, και κληθείς να σχολιάσει  συνέντευξη του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο, αλλά και ερωτηθείς πώς ερμηνεύει η Κυβέρνηση κάποιες εισηγήσεις για το Κυπριακό από πλευράς του Ύπατου Αρμοστή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε: «Eχουμε συγκεκριμένη προσέγγιση όσον αφορά το σπάσιμο του αδιεξόδου και την επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σας ενημέρωσα κατ΄επανάληψη σε σχέση με τα αποτελέσματα των διεργασιών που έγιναν στις Βρυξέλλες και είπα ότι είναι η ώρα της διπλωματίας.

Και επιμένω ότι είναι η ώρα της διπλωματίας, η οποία άρχισε να εργάζεται προς υλοποίηση όλων αυτών που συζητήσαμε στις Βρυξέλλες, με χρονικό ορίζοντα τις τουρκικές εκλογές».   

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Διπλωματία: Τελευταία Ενημέρωση