ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΔΗΣΥ: Κάθε έκτακτο μέτρο στήριξης είναι χρήσιμο

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος αναφέρει ότι η Κυβέρνηση πρέπει να εστιάσει σε μόνιμες λύσεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Κάθε έκτακτο μέτρο στήριξης σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες είναι χρήσιμο για τους συμπολίτες μας και τις επιχειρήσεις. Πιστεύουμε ότι η δημοσιονομική θέση της χώρας μας επιτρέπει κάτι τέτοιο. Αυτή ήταν η εκτίμηση που εκφράσαμε τις προηγούμενες μέρες» αναφέρει σε δήλωσή του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Ονούφριος Κουλλα.

Ο κ. Κουλλά προσθέτει ότι «εκεί όμως που πρέπει να εστιάσουμε είναι προς την κατεύθυνση των μόνιμων λύσεων έτσι ώστε να πετύχουμε ένα σημαντικό όφελος για όλους, κάτι που θα θωρακίσει στο σύνολό της την οικονομία μας. Είναι ακριβώς εδώ που χρειαζόμαστε ένα πιο φιλόδοξο ενεργειακό σχεδιασμό»

«Περισσότεροι πόροι του κράτους θα πρέπει να κατευθυνθούν στην ενθάρρυνση των επενδύσεων για εξοικονόμηση ενέργειας, για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών αλλά κυρίως για την αποθήκευση ενέργειας έτσι ώστε να μην χάνεται άδικα αυτή που παράγεται από τις ανανεώσιμες πηγές. Ιδιαίτερη μέριμνα προς αυτήν την κατεύθυνση απαιτείται για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και τις πολυμελείς οικογένειες.

Αυτά θα αναμένουμε στη συνέχεια από την κυβέρνηση», καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση