ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΔΗΣΥ προς Νικόλα για βέτο: Κατά οποιασδήποτε αλλαγής

Η ανακοίνωση του κόμματος

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Η θέση του Δημοκρατικού Συναγερμού για το δικαίωμα βέτο είναι απλή και δεν μπορεί να διατυπωθεί με περισσότερη σαφήνεια. Είμαστε κατά της οποιασδήποτε αλλαγής αυτού του δικαιώματος, απαντά ο ΔΗΣΥ στον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο.

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Η θέση του Δημοκρατικού Συναγερμού για το δικαίωμα βέτο είναι απλή και δεν μπορεί να διατυπωθεί με περισσότερη σαφήνεια. Είμαστε ΚΑΤΑ της οποιασδήποτε αλλαγής αυτού του δικαιώματος.

Κάναμε επανειλημμένες δηλώσεις και η ίδια η Πρόεδρός μας τοποθετήθηκε ευθαρσώς εναντίον. Ο κ. Παπαδόπουλος μπορεί να ανατρέξει στη δήλωση της κ. Δημητρίου ημερομηνίας 28.11.2023.

Σε μια ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για μια έκθεση γνώμης για το μέλλον της Ευρώπης, συμπεριλαμβάνετο μια τέτοια πρόνοια. Η διχοστασία ήταν κυρίως μεταξύ μεγάλων και μικρών κρατών και όχι μεταξύ πολιτικών ομάδων.

Οι Ευρωβουλευτές του ΔΗΣΥ καταψήφισαν τη συγκεκριμένη πρόνοια, σε αντίθεση με τις παραπλανητικές αναφορές του κ. Παπαδόπουλου. Όπως και την πρόνοια για τους Επιτρόπους.

Τι εννοεί όμως ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος; Ότι ο ΔΗΣΥ είχε την ευθύνη να πείσει όλους τους Ευρωβουλευτές των μεγάλων χωρών; Μακάρι να είχαμε αυτή τη δύναμη και θα το κάναμε

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Σε μια δύσκολη συγκυρία, διεθνώς και στο Κυπριακό, η Λευκωσία εμβαθύνει τις σχέσεις της με την Ουάσιγκτον – Οι προεκτάσεις ...
Του Γιάννη Ιωάννου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ