ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διχάζει η πρόταση Αβέρωφ για βοηθό Προέδρου (ηχητικό)

Επικίνδυνη πολιτικά την βλέπει το ΔΗΚΟ, στόχος να ξεκινήσει πολιτική συζήτηση αναφέρει ο ΔΗΣΥ

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Της Οριάνας Παπαντωνίου

«Στόχος της πρότασης για Βοηθό Προέδρο της Δημοκρατίας ήταν να ξεκινήσει μία πολιτική συζήτηση για την ανάγκη συνταγματικής αναθεώρησης ώστε να καλυφθούν τα κενά και οι αδυναμίες που φανερώνουν έλλειψη ελέγχου» ανέφερε μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή «Διασπορά Ειδήσεων»  το μέλος του εκτελεστικού γραφείου Ξένια Κωνσταντίνου.

Πρόσθεσε πως θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να στηθούν μηχανισμοί ελέγχου και λογοδοσίας , χωρίς να αλλάξει ο δικοινοτικός χαρακτήρας του συντάγματος καλώντας όλα τα κόμματα με τόλμη να συζητήσουν πολιτικά για αυτό το ζήτημα.

Επικίνδυνη πολιτικά , μη σοβαρή από νομικής πλευράς και προεκλογικό πυροτέχνημα χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη πρόταση ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρύσης Παντελίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε ότι ο κ. Νεοφύτου κάθε δύο μέρες προχωρά σε μία εξαγγελία σημειώνοντας ότι είναι δικαίωμα του όπως και των υπολοίπων να τον κρίνουν.

Ο κ. Παντελίδης σχολιάζει και την τοποθέτηση Αβέρωφ Νεοφύτου ότι έχουμε ένα Σύνταγμα του 1960, σήμερα είμαστε στο 2022. Άλλα τα δεδομένα τότε, άλλα σήμερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΚΟ  |  ΔΗΣΥ  |  Εκλογές  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση