ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κατεχόμενα: Οι τρεις χώρες που υπέβαλαν αίτημα για απευθείας πτήσεις

H Ρωσία, η Κιργισία και το Αζερμπαϊτζάν είναι έτοιμες για πραγματοποίηση απευθείας πτήσεων, ανακοίνωσε ο Ερχάν Αρικλί

ΚΥΠΕ

H Ρωσία, η Κιργισία και το Αζερμπαϊτζάν είναι έτοιμες για πραγματοποίηση απευθείας πτήσεων στα κατεχόμενα, ανακοίνωσε ο «υπουργός δημοσίων έργων και μεταφορών», Ερχάν Αρικλί.

Σύμφωνα το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η «Γκιουνές» γράφει πως ο κ. Αρικλί υποστήριξε ότι έλαβαν αίτημα από 3 χώρες, τη Ρωσία την Κιργισία και το Αζερμπαϊτζάν, για πραγματοποίηση απευθείας πτήσεων, και πρόσθεσε ότι έγιναν επαφές, αλλά οι πτήσεις δεν πραγματοποιήθηκαν εξαιτίας των «σοβαρών πιέσεων» που ασκήθηκαν προς την Ρωσία.

Σε ομιλία του στη «βουλή» κατά τη διάρκεια της συζήτησης του «προϋπολογισμού» του «υπουργείου» του, ο κ. Αρικλί ανακοίνωσε επίσης ότι στην πράξη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για το νέο «αεροδρόμιο Ερτζιάν» στην Τύμπου, και υποστήριξε ότι περί τα μέσα Φεβρουαρίου αναμένεται να αρχίσουν οι δοκιμαστικές πτήσεις.

Αναφερόμενος στο θέμα της ίδρυσης «εθνικού αερομεταφορέα», ο κ. Αρικλί υπογράμμισε τις ψηλές τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων, σημειώνοντας ότι με αυτές τις τιμές δεν θα είναι εφικτό να μεταφέρουν στη «χώρα» τουρίστες και φοιτητές.

Ο κ. Αρικλί υποστήριξε στη συνέχεια ότι έχει γίνει εγγραφή δύο εταιρειών για την επαναρρύθμιση των τιμών, προσθέτοντας ότι τον προσεχή Μάρτιο θα αρχίσουν πτήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση