ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΕΔΕΚ: Παραιτείται ο Οικονομικός Διευθυντής

Στον απόηχο της φημολογίας υπεξαίρεσης παραιτείται και καταγγέλλει σπίλωση για εξυπηρέτηση αλλότριων σκοπών

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Την παραίτησή του από την θέση του γραμματέα οικονομικών της ΕΔΕΚ δημοσιοποίησε ο Γιώργος Κουττούκης μετά τη φημολογία περί υπεξαιρέσεων που προέκυψαν από δημοσίευμα του Πολίτη. Το όλο ζήτημα προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις και εσωστρέφεια εντός του κόμματος.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Πιο κάτω σας κοινοποιώ την επιστολή αυτόβουλης παραίτησής μου από την θέση του Γραμματέα Οικονομικών που απέστειλα σήμερα το πρωί στον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο.
Λευκωσία, 11/08/2021

Συναγωνιστή Πρόεδρε,

Τις τελευταίες εβδομάδες συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας δημοσίευσαν παραπλανητικά σχόλια κατά του ατόμου μου και της επιχείρησης μου. Σχόλια τα οποία, δυστυχώς, για ακόμα μια φορά διαδόθηκαν ασυνείδητα από οργανωμένη ομάδα από τους κόλπους του κόμματος, με απώτερο στόχο την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων και αλλότριων σκοπών, σε μια προσπάθεια να υπονομεύσουν και να διασπάσουν την ΕΔΕΚ.

Σεβάστηκα πλήρως το έργο που ανατέθηκε στην Ερευνητική Επιτροπή και παρέμεινα στη θέση μου ως Γραμματέας Οικονομικών, μέχρι την ολοκλήρωση του πορίσματος της. Μετά την ολοκλήρωση του πορίσματος και το αποτέλεσμα, αποφάσισα με ήσυχη τη συνείδηση και την αξιοπρέπεια μου, οριστικά και αμετάκλητα να παραιτηθώ αυτοβούλως από τη θέση μου.

Ουδέποτε έθεσα και ούτε θέτω κανένα προσωπικό ή άλλο συμφέρον υπεράνω του συμφέροντος του κόμματος. Όπως σας είναι πολύ καλά γνωστό, εργάστηκα μαζί με άλλους γνήσιους συναγωνιστές πολύ σκληρά, ώστε το κόμμα μας να καταφέρει από τη θέση οικονομικής κατάρρευσης και εξαθλίωσης που βρισκόταν, σήμερα να μην έχει οικονομικές εκκρεμότητες, να λαμβάνει εισοδήματα και να μεταβιβαστούν περιουσίες πάνω στο κόμμα.

Μέσα στο πλαίσιο της προσωπικής δημόσιας επίθεσης που δέχτηκα με ψευδή και δυσφημιστικά δημοσιεύματα, σε συνεργασία με τους Νομικούς μου Συμβούλους, προχωρήσαμε ήδη και προχωρούμε σε δικαστικές διαδικασίες εναντίον παντός υπευθύνου.

Παρακαλώ όπως μου υποδείξετε το πρόσωπο στο οποίο θα προχωρήσω σε παράδοση των μέχρι σήμερα καθηκόντων μου.

Η παρούσα επιστολή, δύναται να δημοσιοποιηθεί με τη συγκατάθεση μου.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Κουττούκης

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΕΔΕΚ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση