ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Joseph Borghese: Συνάντηση με την Αυτού Μεγαλειότητα, Βασιλιά Tupou VI

Κατά την πρώτη του συνάντηση με την Αυτού Μεγαλειότητα τον Βασιλιά Tupou VI, ο Επίτιμος Πρόξενος συζήτησε πιθανές επενδυτικές ευκαιρίες για το Βασίλειο της Τόνγκα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Η Αυτού Μεγαλειότητα, Βασιλιάς Tupou VI είχε συνάντηση με τον Επίτιμο Πρόξενο του Βασιλείου της Τόνγκα στην Κύπρο, κ. Joseph Borghese, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Άμπου Ντάμπι. Ο κ. Borghese, έλαβε το διορισμό του ως Επίτιμος Πρόξενος του Βασιλείου της Τόνγκα στις 26 Ιανουαρίου 2021.

Κατά την πρώτη του συνάντηση με την Αυτού Μεγαλειότητα τον Βασιλιά Tupou VI, ο Επίτιμος Πρόξενος συζήτησε πιθανές επενδυτικές ευκαιρίες για το Βασίλειο της Τόνγκα και τους τομείς συνεργασίας που θα μπορούσαν να ωφελήσουν το Βασίλειο της Τόνγκα. Οι ευκαιρίες που συζητήθηκαν αφορούσαν άμεσες ξένες επενδύσεις, επενδύσεις σε υποδομές, ναυτιλία και τεχνολογία, καθώς και τη αξιοποίηση του Βασιλείου της Τόνγκα ως οικονομικού κόμβου για επενδύσεις στον Ειρηνικό.

Ενημέρωσε επίσης, την Αυτού Μεγαλειότητα για τις προσπάθειές του να ενισχύσει τις σχέσεις μεταξύ του Βασιλείου της Τόνγκα και της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενημερώνοντας παράλληλα για την συνάντησή του με τον Hon. Siaosi Sovaleni, Πρωθυπουργό του Βασιλείου της Τόνγκα στη Νέα Υόρκη.

Αργότερα φιλοξένησε τις Μεγαλειότητές τους και την Εξοχότητά του καθώς και την κα 'Akau'ola για γεύμα, όπου ανταλλάχθηκαν παραδοσιακά δώρα από το Βασίλειο της Τόνγκα και την Κύπρο.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση