ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λετυμπιώτης για Δ. Κωμοδρόμου - «Δεν έχω υπογράψει εικονικές υπερωρίες»

«Εγώ με τις υπογραφές μου, είχα πιστοποιήσει για το πού βρίσκονταν τα συγκεκριμένα άτομα, τη συγκεκριμένη στιγμή», ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Δεν έχω υπογράψει εικονικές υπερωρίες», ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για το θέμα καταβολής υπερωριών στην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο, Δόξα Κωμοδρόμου.

Σε δηλώσεις του στη δημοσιογραφική εκπομπή «Πρωινή Επιθεώρηση» και την Κατερίνα Ηλιάδη, ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε, «να μου επιτρέψετε να σας πω ότι, αυτό που επαναλαμβάνω αυτή τη στιγμή είναι να επικεντρωθούμε στις συναντήσεις και στις επαφές που έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη Νέα Υόρκη. Τη Δευτερά επιστρέφουμε και θα είμαστε στη διάθεση σας για όποιες συζητήσεις θέλετε.

Ερωτηθείς γιατί υπέγραψε ώρες υπερωριών για 5 λεπτά παραλαβής υπομνήματος από το ΑΚΕΛ, ο κ. Λετυμπιώτης απάντησε «εγώ με τις υπογραφές μου, είχα πιστοποιήσει για το πού βρίσκονταν τα συγκεκριμένα άτομα, τη συγκεκριμένη στιγμή. Αυτό πιστοποιώ εγώ».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Χρίστος Χριστοφίδης με ανάρτησή του δημοσίευσε τα έγγραφα στα οποία αναγράφονται οι υπερωρίες της κ. Δόξας Κωμοδρόμου και δίπλα από κάθε υπερωρία όπως και στην αρχική σελίδα, υπάρχει η υπογραφή του Κυβερνητικού Εκπροσώπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση