ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στο πλευρό Χριστοδουλίδη ο Βίκτωρας

Δείτε την επιστολή του

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Καθόλου τυχαία η χρονική συγκυρία που υπέβαλε τη παραίτηση του ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό του υποψηφίου για την προεδρία Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος συνεργαζόταν στενά με τον κ. Χριστοδουλιδη ενόσω οι δύο βρίσκονταν στο Προεδρικό αλλά και μετά την μετακίνηση του στο υπουργείο Εξωτερικών. Ποια θα είναι τα καθήκοντα του είναι ακόμη ανοικτό ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγες, θα ασχοληθεί με ζητήματα πολιτικού σχεδιασμού.

Ο κ. Παπαδόπουλος διετέλεσε Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Η παραίτηση του Βίκτωρα

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην επιστολή παραίτησης του εκφράζει τις ευχαριστίες του που του δόθηκε η ευκαιρία να υπηρετήσει στον ΠτΔ και την Κυβέρνηση με τον ίδιο να θεωρεί προνόμιο το γεγονός ότι συνέβαλε στον αγώνα που δόθηκε σε όλα τα μέτωπα. Υπογραμμίζει το τεράστιο έργο του Νίκου Αναστασιάδη λέγοντας πως η προεδρία χαρακτηρίστηκε από τη διάσωση της οικονομίας από τη χρεοκοπία και την επαναφορά στην ανάπτυξη μαζί με τη μείωση της ανεργίας.

Συνεχίζει εκθειάζοντας τις μεταρρυθμίσεις τονίζοντας πως θα αποτελέσουν σημείο αναφορές τις επόμενες δεκαετίες για την εισαγωγή του ΓΕΣΥ, το κράτος πρόνοιας του ΕΕΕ, τη Δικαιοσύνη και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Παρατήρησε από κοντά τις άοκνες προσπάθειες για επίλυση του Κυπριακού που προσέκρουσαν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, στην τουρκική αδιαλλαξία. Ιδιαίτερη αναφορά στην επιστολή του γίνεται στην αναβάθμιση τόσο εντός Ε.Ε όσο και στην ευρύτερη Ανατολική Μεσόγειο.

Καταλήγει εκφράζοντας εκ νέου την ευγνωμοσύνη του για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του διαβεβαιώνοντας πως θα βρίσκεται πάντοτε στη διάθεση του ΠτΔ προσθέτοντας την πεποίθηση του ότι υπηρέτησε τη χώρα και την Κυβέρνηση με αφοσίωση και ευσυνειδησία για το κοινό καλό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση