ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σανέρ: Επιτίθεται στον αντίπαλο του και αποσύρεται από το συνέδριο του ΚΕΕ

«Περίπου δέκα μέρες πριν το συνέδριο του UBP επιχείρησαν να με βγάλουν από την κούρσα με μια συνωμοσία», δήλωσε ο κ. Σανέρ

Του Νίκου Στέλγια

Του Νίκου Στέλγια

twitter

Ο Ερσάν Σανέρ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην υπόθεση του ροζ βίντεο που προκάλεσε μεγάλη πολιτική αναστάτωση στα κατεχόμενα, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης την απόσυρση του από το συνέδριο του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (UBP). Ο κ. Σανέρ, ο οποίος πλέον δεν επαναδιεκδικεί την ηγεσία του κόμματος του αποχώρησε και από την «πρωθυπουργία».

«Περίπου δέκα μέρες πριν το συνέδριο του UBP επιχείρησαν να με βγάλουν από την κούρσα με μια συνωμοσία», δήλωσε ο κ. Σανέρ ανακοινώνοντας την νέα απόφαση του. Ο τέως «Πρωθυπουργός» πρόσθεσε τα εξής: «Θέλω να καταστεί γνωστό ότι είμαι έτοιμος να αγωνιστώ για έναν νομικό αγώνα εναντίον όλων όσων εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση. Τόσο οι αποκαλύψεις της αστυνομίας όσο και οι ομολογίες του Φαίζ Σουτζούογλου για τη γυναίκα στο επίμαχο βίντεο αποδεικνύουν [τον ρόλο του κ. Σουτζούογλου στην σκευωρία]».

Σύμφωνα με τον κ. Σανέρ, ο αντίπαλος του για την ηγεσία του UBP, ο κ. Σουτζούογλου έπρεπε να εμποδίσει την διαρροή του επίμαχου ροζ βίντεο.

«Ο Φαίζ Σουτζούογλου δεν μπορεί να αθωωθεί λέγοντας «δεν ήξερα». Είμαι βέβαιος ότι ο Φαίζ Σουτζούογλου θα λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης. Είμαι έτοιμος να πολεμήσω σε μια νομική μάχη εναντίον του», προσθέτει ο κ. Σανέρ.

Ο κ. Σανέρ ανακοίνωσε επίσης, την αποχώρηση του από την «πρωθυπουργία» αναφέροντας ότι «από χθες, είμαι σε άδεια από το γραφείο του πρωθυπουργού. Θα διορίσω ένα φίλο ως εν ενεργεία πρωθυπουργώ όσο πιο γρήγορα μπορώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Νίκου Στέλγια

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση