ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ η Αννίτα Δημητρίου

Ποιους θα συναντήσει

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Η Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, κ. Αννίτα Δημητρίου, αναχωρεί σήμερα για τις Βρυξέλλες όπου και θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Αντικείμενο της Συνόδου του ΕΛΚ θα αποτελέσουν τα θέματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Η κ. Δημητρίου θα έχει μεταξύ άλλων συναντήσεις με την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Roberta Metsola, τον Πρόεδρο του ΕΛΚ, κ. Manfred Weber και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ στο περιθώριο της Συνόδου θα πραγματοποιήσει επαφές με αρχηγούς κρατών και κομμάτων του ΕΛΚ.

Η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, θα έχει επίσης σειρά επαφών με Ευρωπαίους επιτρόπους και αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένων, με την Επίτροπο Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων κ. Στέλλα Κυριακίδου, με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Προϋπολογισμού κ. Johannes Hahn, τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής  Επιτροπής για την προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Θεμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. David McAllister. Τέλος η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με μέλη της ηγεσίας του ΕΛΚ.

Η Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, κ. Αννίτα Δημητρίου, θα επιστρέψει στην Κύπρο το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Ευρώπη  |  ΔΗΣΥ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση