ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συνάντηση Αναστασιάδη-Αϊμάν αλ Σαφάντι: Βούληση για ενδυνάμωση διμερών σχέσεων

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Ιορδανό Βασιλιά για την στήριξη που παρέχει στην Κύπρο

ΚΥΠΕ

Την βούληση για περαιτέρω ενδυνάμωση των ήδη ισχυρών διμερών σχέσεων Κύπρου - Ιορδανίας τόνισαν σε συνάντηση που είχαν την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών της Ιορδανίας Αϊμάν αλ Σαφάντι.

Ο Ιορδανός Υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης εργασίας που πραγματοποιεί στην Κύπρο, μετέφερε τους χαιρετισμούς από τον Βασιλιά της Ιορδανίας, λέγοντας ότι η χώρα του αναζητεί τρόπους ενίσχυσης της ήδη ισχυρής συμμαχίας ανάμεσα στις δύο χώρες. Είπε ακόμη ότι Κύπρος και Ιορδανία διατηρούν διπλωματικές σχέσεις εδώ και 60 χρόνια και σημείωσε ότι τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μεγάλη πρόοδος.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Ιορδανό Βασιλιά για την στήριξη που παρέχει στην Κύπρο και είπε ότι προσβλέπει στην τριμερή Σύνοδο Κύπρου – Ελλάδας – Ιορδανίας που θα γίνει στην Κύπρο στο σύντομο μέλλον, εκφράζοντας τη βούληση για περαιτέρω ενδυνάμωση των ήδη εξαίρετων διμερών σχέσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση