ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το εκλογικό του επιτελείο εγκαινιάζει ο Αχιλλέας Δημητριάδης

Πού βρίσκεται

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Το εκλογικό του επιτελείο εγκαινιάζει ο Αχιλλέας Δημητριάδης, την Τετάρτη 27 Ιουλίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση, στόχος του Αχιλλέα Δημητριάδη είναι το Εκλογικό Επιτελείο να αξιοποιηθεί ως χώρος δραστηριοτήτων με ομάδες πολιτών στο πλαίσιο της παραγωγής του προεκλογικού του προγράμματος.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Ο υποψήφιος για την Προεδρία Αχιλλέας Δημητριάδης εγκαινιάζει την Τετάρτη 27 Ιουλίου το Εκλογικό Επιτελείο του και προσκαλεί τους πολίτες για γνωριμία και ανοιχτό συμμετοχικό διάλογο για να αλλάξει πορεία η Κύπρος: με το «Τίμιο Κράτος» να ανακόψουμε τη διχοτόμηση και φέρουμε ξανά την ελπίδα για την μία Κύπρο, επανενωμένη και πράσινη!

Το Εκλογικό Επιτελείο βρίσκεται στην γωνία λεωφόρου Κέννεντυ και Εσπερίδων στη Λευκωσία.

Το κοκτέιλ θα ξεκινήσει στις 8.00 μ.μ. και θα συνδυαστεί με χαλαρή συζήτηση, μουσική και ζωντανό ραδιοφωνικό πρόγραμμα με τον LOVE FM 100.7 και τον μουσικό παραγωγό Τάσο Ευαγγέλου.

Στόχος του Αχιλλέα Δημητριάδη είναι το Εκλογικό Επιτελείο να αξιοποιηθεί ως χώρος δραστηριοτήτων με ομάδες πολιτών στο πλαίσιο της παραγωγής του προεκλογικού του προγράμματος. Το πρόγραμμα διακυβέρνησης τυγχάνει επεξεργασίας, θα εμπλουτίζεται και θα δημοσιοποιηθεί το φθινόπωρο.

Την Τετάρτη στις 8 το βράδυ στου …Αχιλλέα, όλοι οι πολίτες είναι ευπρόσδεκτοι για γνωριμία, καλή παρέα, μουσική και εκπλήξεις!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση