ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χ. Χριστοφίδης: Μνημείο προπαγάνδας των Αβ. Νεοφύτου και Πρ. Προδρόμου

Μετέτρεψε το θέμα της επέκτασης της υποχρεωτικής προδημοτικής εκπαίδευσης σε απίστευτο αλαλούμ αναφέρει ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Η κυβέρνηση της οποίας ο κ. Νεοφύτου θέλει να αποτελέσει τη συνέχεια της, σε ένα ρεσιτάλ προχειρότητας και ανικανότητας, μετέτρεψε το θέμα της επέκτασης της υποχρεωτικής προδημοτικής εκπαίδευσης, με το οποίο συμφωνούμε όλες οι πολιτικές δυνάμεις, σε ένα απίστευτο αλαλούμ» αναφέρει σε δήλωση του ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Χρίστος Χριστοφίδης.

Αυτούσια οι δηλώσεις 

Με χθεσινή του δήλωση ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου χρησιμοποιεί μια πρόνοια της νομοθεσίας στο νόμο για την επέκταση της προδημοτικής εκπαίδευσης, την οποία ψήφισε ο ίδιος και το κόμμα του και καταψήφισε το ΑΚΕΛ, για να κινδυνολογήσει ότι τάχατες απαγορεύεται στα παιδιά της προδημοτικής να πηγαίνουν σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία. Επαναλαμβάνουμε: την πρόνοια αυτή της νομοθεσίας την υπερψήφισε ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και το κόμμα του και την καταψήφισε το ΑΚΕΛ. Και όπως ο ΔΗΣΥ ενημέρωνε την Επιτροπή Παιδείας, με τη συγκεκριμένη πρόνοια συμφωνούσε και ο Υπουργός Παιδείας.

Αυτή την πραγματικότητα την παραδέχτηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο από το βήμα της Βουλής ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Χάρης Γεωργιάδης κάνοντας αναφορά για «σφάλμα» του Κόμματος του. Η ουσία είναι μία: Η κυβέρνηση της οποίας ο κ. Νεοφύτου θέλει να αποτελέσει τη συνέχεια της, σε ένα ρεσιτάλ προχειρότητας και ανικανότητας, μετέτρεψε το θέμα της επέκτασης της υποχρεωτικής προδημοτικής εκπαίδευσης, με το οποίο συμφωνούμε όλες οι πολιτικές δυνάμεις, σε ένα απίστευτο αλαλούμ. Η προσπάθεια των κυρίων Αβέρωφ Νεοφύτου και Πρόδρομου Προδρόμου να φορτώσουν τις δικές τους ευθύνες για τα όσα συνολικά έπραξαν και για την πρόνοια στην νομοθεσία που οι ίδιοι στήριξαν σε άλλους, και ιδιαίτερα στο ΑΚΕΛ που ήταν το μόνο κόμμα που την καταψήφισε, αποτελεί μνημείο προπαγάνδας και προσπάθειας παραπλάνησης των πολιτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Σχεδόν κάθε τύπου πολίτης είναι υποψήφιος για τις Δημοτικές εκλογές - Αθάνατες παραμένουν οι κάρτες
Του Γιάννη Ιωάννου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ