ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χριστοδουλίδης για επικρίσεις Αννίτας: «Όπου με προσκαλούν φυσικά και θα παρευρεθώ»

«Αν με προσκαλέσουν και στην εκδήλωση του Δημοκρατικού Συναγερμού θα είμαι εκεί. Εξάλλου, ποτέ δεν κρύφτηκα», είπε ο Πρόεδρος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Είναι Πρόεδρος όλων των Κυπρίων και παρευρίσκεται όπου τον προσκαλούν, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σχετικά με επικρίσεις από την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου για παρουσία του σε κομματικές εκδηλώσεις.

Προσερχόμενος σε εκδήλωση της ΕΔΕΚ, για τα 55 χρόνια από την ίδρυσή της και για την 20η επέτειο της ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ, και σε παρατήρηση δημοσιογράφου, για κριτική από την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ για παρουσία του σε κομματικές εκδηλώσεις τη στιγμή, που ανήκει σε άλλη ευρωπαϊκή πολιτική ομάδα από τα κόμματα στων οποίων τις εκδηλώσεις παρευρίσκεται, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι είναι Πρόεδρος όλων των Κυπρίων, «όπου με προσκαλούν φυσικά και θα παρευρεθώ». Σημείωσε ότι αν προσκληθεί και σε εκδήλωση του Δημοκρατικού Συναγερμού, «θα είμαι εκεί».

«Εξάλλου», πρόσθεσε, «ποτέ δεν κρύφτηκα». Σημείωσε ότι κατά η διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας «ήταν ξεκάθαρη η τοποθέτησή μου, από πού προέρχομαι ιδεολογικά, τι στηρίζω ιδεολογικά, κομματικά, ποδοσφαιρικά, άρα δεν έχω απολύτως τίποτα να κρύψω».

Σε ερώτηση αν εμπλέκεται στην προεκλογική εκστρατεία απάντησε «όχι». «Θα δείτε πολύ σύντομα ότι όλα αυτά που βλέπουν και το φως της δημοσιότητας δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα», είπε. «Δεν εμπλέκομαι στην προεκλογική εκστρατεία», δήλωσε, προσθέτοντας πως, η μόνη εμπλοκή της Κυβέρνησης είναι να διασφαλίσει ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει να γίνουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση