ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Culture means business» από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου και το IDEA

Σειρά podcasts για την ανάπτυξη ιδεών που προωθούν τη διεπιστημονική επιχειρηματικότητα στο χώρο του πολιτισμού

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου σε συνεργασία με το Κέντρο Καινοτομίας IDEA διοργανώνουν σειρά podcasts με τίτλο "Culture means business". Η σειρά στοχεύει να βοηθήσει επιχειρηματίες, αλλά και άτομα που ασχολούνται με την τεχνολογία και τον πολιτισμό, έτσι ώστε να αναπτύξουν ιδέες που να προωθούν τη διεπιστημονική επιχειρηματικότητα στο χώρο του πολιτισμού. Η σειρά έρχεται να προσφέρει γνώσεις και καθοδήγηση σχετικά με την εξέλιξη μιας ιδέας σε επιχειρηματικό μοντέλο.

Αυτό το podcast έχει ως θέμα: “Ευκαιρίες χρηματοδότησης από Ευρωπαϊκές πηγές” και θα ανέβει στο διαδίκτυο από τις 24 Απριλίου. Η διάλεξη θα είναι στα ελληνικά.

Σύνδεσμος:
https://www.buzzsprout.com/1214612

Περίληψη podcast:

Η παρουσίαση θα επικεντρωθεί στις ευκαιρίες χρηματοδότησης των Πολιτιστικών Φορέων από Ευρωπαϊκές χρηματοδοτικές πηγές, καθώς επίσης και σε χρήσιμες συμβουλές για το πού θα πρέπει να εστιάσουν κατά τη διάρκεια της ετοιμασίας και της κατάθεσης των προτάσεων τους.

Βιογραφικό ομιλητή:

Ο Δρ. Στέλιος Στυλιανού είναι κάτοχος Πτυχίου στις Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, Μεταπτυχιακού στην Κοινωνιολογία από το City University και είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Εργάζεται ως Επικεφαλής Έρευνας στο Ερευνητικό Κέντρο GNOSIS του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ενώ υπήρξε για δεκαπέντε χρόνια Διευθυντής του Τμήματος Έργων Δημόσιου Τομέα στον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΤΑΛΩΣ. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην ετοιμασία και την υποβολή προτάσεων για χρηματοδότηση έργων πολιτισμού, αφού υπήρξε επικεφαλής των Σημείων Επαφής για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα "Πολιτισμός" και "Δημιουργική Ευρώπη".

Πληροφορίες

Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου, Φανερωμένης 86-90, Λευκωσία

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 22128157, www.boccf.org

 

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

Κινηματογραφική αφίσα του σοβιετικού κινηματογράφου πριν από την επιβολή του σοσιαλιστικού ρεαλισμού επί Στάλιν. (TASCHEN)

Ματιές στον κόσμο

Μια νέα έκδοση της Taschen συγκεντρώνει πάνω από 250 κινηματογραφικές αφίσες της εποχής που οι καλλιτέχνες του συστήματος ...
Kathimerini.gr
 |  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ