ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«23 Χρόνια Δημοσιογράφος. Η Τηλεόραση όπως την έζησα» απο τον Λουκά Φουρλά

Ψηφιακή Βιβλιοθήκη από τη Read Library

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Της Ανδρονίκης Λασηθιωτάκη

ΛΟΥΚΑΣ ΦΟΥΡΛΑΣ
«23 Χρόνια Δημοσιογράφος.
Η Τηλεόραση όπως την έζησα»

εκδ. Πάργα, σελ. 121

Πρόκειται για ένα αυτοβιογραφικό εγχειρίδιο δημοσιογραφίας από τον πλεόν κατάλληλο ίσως άνθρωπο, τη δεδομένη στιγμή, αφού ο ίδιος υπηρέτησε τη δημοσιογραφία 23 χρόνια, ζώντας ραγδαίες αλλαγές και καινοτομίες στον χώρο. Είναι αυτός που πάτησε και στις δύο όχθες, σ’ αυτήν του δημοσιογράφου αλλά και σ’ αυτήν του πολιτικού. Φωτίζει αρχές και κανόνες της δημοσιογραφίας αλλά και μυστικά του επαγγέλματος μέσα πάντα από το δικό του πρίσμα. Η δημοσιογραφία, όπως δηλώνει ο ίδιος, δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται στους δέκτες μας ή διαβάζουμε στις κοσμικές στήλες των περιοδικών, αλλά κάτι άλλο πολύ πιο απαιτητικό και ίσως πιο δύσκολο.

Μέσα από τα κεφάλαια του βιβλίου του μας δίνει πληροφορίες για διάφορα γεγονότα όπως τα έζησε ο ίδιος αλλά, και τα μαθήματα που πήρε μέσα απ’ αυτά. Γεγονότα όπως οι πορείες των μοτοσικλετιστών, αποστολή στην εμπόλεμη Βοσνία, αποστολή στην Κούβα, το «κούρεμα» των καταθέσεων, η έκρηξη στο Μαρί, η τραγωδία της Helios. Στιγμές αγωνίας, θλίψης και συγκίνησης για τον ίδιο εν ώρα εργασίας που του έδωσαν γερά μαθήματα διαχείρισης των συναισθημάτων του.

Μοιράζεται με τον αναγνώστη όλη του την εμπειρία, από τις αρχές του 1990 μέχρι τις μέρες μας, με απλότητα και αγάπη, δίνοντας ειλικρινή μηνύματα στους νέους που ονειρεύονται να ακολουθήσουν το επάγγελμα του δημοσιογράφου.

Βρείτε το εδώ

Κατεβάστε την εφαρμογή σε κινητά και tablets,
για τεχνολογία iOS εδώ.
για τεχνολογία Android εδώ.

Το ηλεκτρονικό βιβλίο διατίθεται δωρεάν από την Read Library.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.read-library.com/ για περισσότερες πληροφορίες για τον συγγραφέα και τα βιβλία του.

lasithiotakisa@sppmedia.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

«Ο συγγραφέας έφυγε εν μέσω καταλήψεων στο Κολούμπια, έντονων συζητήσεων γύρω από το μέλλον της Αμερικής και σ’ ένα κλίμα ...
Kathimerini.gr
 |  ΒΙΒΛΙΟ