ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Ευγένιος Τριβιζάς κέρδισε το βραβείο καλύτερου διαδραστικού βιβλίου

To ηλεκτρονικό βιβλίο «Little Emily/Το κοτσάνι του πετροκέρασου» ξεπέρασε και την Disney

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Έλληνας παραμυθάς Τριβιζάς κέρδισε με το ηλεκτρονικό βιβλίο «Little Emily/Το κοτσάνι του πετροκέρασου» το βραβείο καλύτερου διαδραστικού βιβλίου της χρονιάς για παιδιά προσχολικής ηλικίας στα KidscreenAwards.

Τα Kidscreen Awards θεωρούνται ο πιο σημαντικός φορέας βράβευσης παιδικού τηλεοπτικού και διαδικτυακού περιεχομένου στις Η.Π.Α.

Στον διαγωνισμό βραβείο διεκδικούσαν και τα «Story Central» της Disney και «My Little Poney» των Digital Playdates.

Το «Κοτσάνι του πετροκέρασου» είναι το δεύτερο διαδραστικό βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά. Ο σκηνοθέτης Παναγιώτης Ράππας υπογράφει την εικονογράφηση και τη σκηνοθεσία και έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια του βραβευμένου e-book, ενώ η παραγωγή είναι της εταιρείας Ever After Tale.

Η ιστορία

Στον θαυμαστό Πλανήτη των Χρωμάτων, που έχει δύο μόνο κατοίκους, τον Αλέξη Πτωτιστή, τον χαρούμενο ζωγράφο, και την κόρη του, τη Ζωή. Ο Αλέξης έχει ζωγραφίσει ολόκληρο τον πλανήτη μόνο και μόνο για χάρη της μικρής του κόρης. Κάποιος όμως φθονεί τον μαγευτικό πλανήτη τους και προσπαθεί να τον καταστρέψει. Και αυτός ο κάποιος δεν είναι άλλος από τον φθονερό και ύπουλο Μουτζούρωνα, έναν μάγο που επειδή ξέρει να ζωγραφίζει μόνο νεκρές φύσεις, έχει αποφασίσει να σκοτώσει όλες τις φύσεις του κόσμου για να τις ζωγραφίσει. 

Μπορείτε να κατεβάσετε το βιβλίο από ΕΔΩ 

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

X