ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δύο συγγραφείς παρουσιάζουν τα βιβλία τους

Το «Ψωμί» του Χρ. Τσιαήλη και το «σε δεύτερο ενικό» του Κυριάκου Στυλιανού

Newsroom K

Μετά από πρόσκληση της Ένωσης Λογοτεχνών Κύπρου οι συγγραφείς Χρίστος Ρ. Τσιαήλης και Κυριάκος Στυλιανού παρουσιάζουν τα βιβλία τους «Ψωμί» και «Σε δεύτερο ενικό». Με την πρόσκληση αυτή στους δύο συγγραφείς η 'Ενωση Λογοτεχνών θέλει να ενισχύσει τη φιλαναγνωσία και να αναδείξει τη δουλειά νέων δημιουργών, στηρίζοντας το συγγραφικό τους έργο. Η σύζευξη και η συνομιλία των δύο λογοτεχνικών ειδών, διήγημα και ποίηση, έχει επίσης το δικό της ενδιαφέρον.

Τη συλλογή διηγημάτων του Χρίστου Τσιαήλη «Ψωμί», από τις εκδόσεις Γκοβόστης, θα παρουσιάσει ο φιλόλογος-συγγραφέας και πρόεδρος του Συνδέσμου Νεανικού και Εφηβικού Βιβλίου Κώστας Κατσώνης.


Την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Κυριάκου Στυλιανού «Σε δεύτερο ενικό», από τις εκδόσεις «Αναζητήσεις» (Λεμεσός), θα κάνει ο Χρίστος Παντελίδης, πρώην Α΄ λειτουργός εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας.

Αποσπάσματα από τα δύο βιβλία θα αναγνώσει η ηθοποιός Έλενα Παπαμιχαήλ και χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος της Ένωσης Λογοτεχνών Κύπρου Χρήστος Χατζήπαπας.

Πότε/πού: Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου, ώρα 7:00 μ.μ. Ισόγειο Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας, Ιφιγενείας αρ. 27, Στρόβολος, Λευκωσία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

Φωτογραφία από Koshu Kunii on Unsplash

5+1 βιβλία για τον ρατσισμό

Σας προτείνουμε μερικά βιβλία τα οποία θα μας βοηθήσουν να αντιληφθούμε καλύτερα την κατάσταση, να ανοίξει το μυαλό μας ...
Newsroom K
 |  ΒΙΒΛΙΟ