ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επαναλειτουργεί από σήμερα Δευτέρα η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας

Η εγγραφή νέων μελών θα γίνεται ηλεκτρονικά ενώ το αναγνωστήριο θα παραμείνει κλειστό

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Επαναλειτουργεί από σήμερα Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου, αναφέρεται ότι «η Δημοτική Βιβλιοθήκη επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα, με απαραίτητη τη χρήση μάσκας και απολύμανση χεριών πριν την είσοδο στον ειδικό πάγκο εξυπηρέτησης που υπάρχει στο χώρο.

Προστίθεται ότι «η επιστροφή των βιβλίων θα γίνεται στην είσοδο της Βιβλιοθήκης και τα βιβλία θα τοποθετούνται σε χάρτινο κιβώτιο. Η είσοδος στο βιβλιοστάσιο της Βιβλιοθήκης απαγορεύεται από τους χρήστες για την επιλογή των βιβλίων, οι οποίοι θα πρέπει να αναζητούν τα βιβλία που θέλουν να δανειστούν από τον ηλεκτρονικό κατάλογο https://liblarnaka.openabekt.gr .

Όσοι βρουν τα βιβλία που επιθυμούν μπορούν να τα ζητήσουν μέσω τηλεφώνου επικοινωνώντας με το 24 654185, ή στέλνοντας SMS στο 97 786357, στο e-mail bibliothiki.larnakas@cytanet.com.cy ή στο Viber στο τηλέφωνο 97 786357.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «τα μέλη θα παραλαμβάνουν τα βιβλία τους κατόπιν συνεννόησης με το προσωπικό της Βιβλιοθήκης από τον πάγκο εξυπηρέτησης. Η απόδειξη χρέωσης θα αποστέλλεται αυτόματα στο email τους».

Σημειώνεται ότι η εγγραφή νέων μελών θα γίνεται ηλεκτρονικά ενώ το αναγνωστήριο θα παραμείνει κλειστό. Οι ερευνητές θα έχουν πρόσβαση στο κυπριολογικό υλικό της Βιβλιοθήκης μόνο κατόπιν ραντεβού και για μικρό χρονικό διάστημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση