ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Έρωτες θερίζουν» - Η παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του Λευτέρη Ζαμπετάκη

«Κι έρχεται η ώρα του θερισμού , στάχυ ξερό , κομμένο, έτσι σ αφήνουν… οι Έρωτες θερίζουν λέμε»…

Δελτίο Τύπου

Ο Λευτέρης Ζαμπετάκης πρωτοπαρουσιάστηκε στα ελληνικά γράμματα και στην ποίηση μόλις πριν δυο χρόνια, το 2022, όταν κυκλοφόρησε η πρώτη του ποιητική συλλογή με τίτλο «Ψυχής μου κύματα» από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ, η οποία πήρε το βραβείο κοινού στην Ελλάδα ενώ βρέθηκε και στην κορυφή των ευπώλητων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η πρώτη παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του Λευτέρη Ζαμπετάκη «Έρωτες θερίζουν» που κυκλοφορεί και πάλι από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ θα γίνει τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στη μεσαιωνική αίθουσα Καστελλιώτισσα , στην Πύλη Πάφου.

Παρουσιάζει και συντονίζει η δημοσιογράφος και φωτογράφος Αντιγόνη Δρουσιώτου.

Προλογίζει η δημοσιογράφος και συγγραφέας Ελένη Ξένου.

Ποιήματα θα απαγγείλουν οι καταξιωμένοι ηθοποιοί Βαρνάβας Κυριαζής και Χριστίνα Παυλίδου.

Θα ακολουθήσει υπογραφή αντιτύπων
Είσοδος Ελεύθερη
Υπό την αιγίδα του δημάρχου Λευκωσίας Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΖΑΜΠΕΤΑΚΗ:
Ο Λευτέρης Ζαμπετάκης γεννήθηκε στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, από Έλληνες γονείς. Μεγάλωσε στην Αθήνα και σπούδασε οικονομικά. Eίναι αριστούχος απόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην υποκριτική κινηματογράφου και το χοροθέατρο στο περίφημο Stella Adler Studio στη Νέα Υόρκη, με υποτροφία του Ωνασείου Iδρύματος. Εργάζεται ως ηθοποιός στο θέατρο, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο αλλά και ως ραδιοφωνικός παραγωγός σε Ελλάδα και Κύπρο.Το Έρωτες θερίζουν είναι η δεύτερη ποιητική συλλογή του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα. Η πρώτη ποιητική του συλλογή, με τίτλο Ψυχής μου κύματα, έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο κοινού στην κατηγορία Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση