ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γραφείο Επιτρόπου Ισότητας Φύλων - Δημιουργία ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης

Όλες οι πληροφορίες

ΚΥΠΕ

Τη δημιουργία ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης για θέματα ισότητας των φύλων και της ιστορίας του γυναικείου κινήματος στην Κύπρο, ανακοίνωσε την Πέμπτη το Γραφείο Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων.

Στην ανακοίνωσή του, το Γραφείο Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων αναφέρει πως σκοπός της δράσης είναι η συγκέντρωση πληροφοριών σε μια πλατφόρμα και η διάθεση του υλικού στο ενδιαφερόμενο κοινό, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, φοιτητών/τριών, επαγγελματιών, ακαδημαϊκών και φορέων χάραξης πολιτικής.

Προσθέτει ακόμα ότι η συλλογή και αξιοποίηση του υλικού συμβάλει στην δημιουργία ιστορικής μνήμης της πορείας και προσπάθειας επίτευξης της ισότητας των φύλων στην Κύπρο μέσω διαφορετικών προσεγγίσεων και αναλύσεων για το θέμα.

«Η η-βιβλιοθήκη είναι μια δυναμική δράση η οποία θα εξελίσσεται συνεχώς και θα περιλαμβάνει επιστημονικά άρθρα, έρευνες, μελέτες, βιβλία, συνεντεύξεις και μαρτυρίες γυναικών», συμπληρώνει το Γραφείο Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων, το οποίο καλεί τους ενδιαφερομένους να αποστέλλουν τις εκδόσεις τους σε μορφή βιβλιογραφικής αναφοράς, αναλόγως της έκδοσης, η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται με ηλεκτρονικό σύνδεσμο παραπομπής στο κείμενο.

Οι σχετικές πληροφορίες όπως αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση ~~commissionerge@presidency.gov.cy.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

Κατά τη διάρκεια της παράστασης τα παιδιά εξερευνούν έννοιες όπως: η υπευθυνότητα, η προσωπική και η κοινωνική ελευθερία, ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΒΙΒΛΙΟ