ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παρουσίαση του βιβλίου «Γραμμή ανάμεσά μας» στη Λεμεσό

Οι ήρωες των 21 διηγημάτων διαπραγματεύονται με τη μνήμη, την πατρίδα, την οικογένεια και τα όριά τους

Δελτίο Τύπου

Παρουσιάζεται την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021, και ώρα 20:00, στον Πολυχώρο Συνεργείο στη Λεμεσό το βιβλίο «Γραμμή ανάμεσά μας» της Μαρίας Τζιαούρη- Χίλμερ το οποίο κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Το Ροδακιό (Νοέμβριος 2020, Αθήνα).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Αντώνης Πετρίδης, αναπληρωτής καθηγητής στο Πρόγραμμα Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου και ο Απόστολος Κουρουπάκης, πολιτιστικός συντάκτης στην Καθημερινή Κύπρου. Αποσπάσματα θα διαβάσει η Μαρία Καυκαρίδου, Φιλόλογος- Θεατρολόγος.

Στη «Γραμμή ανάμεσά μας» οι ήρωες Κύπριοι, Έλληνες, πρόσφυγες, μετανάστες, διαπραγματεύονται με τη μνήμη, την πατρίδα, την οικογένεια, την αγάπη, τον έρωτα, τα σφάλματα, τις πληγές, τις δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή. Στα εικοσιένα μικρά και μεγάλα πεζά του βιβλίου βρίσκεται στο επίκεντρο ο σύγχρονος άνθρωπος, που έρχεται αντιμέτωπος με τον χρόνο, τα όρια, τις ήττες, τις νίκες, τις απώλειες, την προσωπική και κοινωνική κρίση και την βαθιά ανάγκη του για αποδοχή, επαφή και επικοινωνία.

 

Πότε/πού: Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021, ώρα 8:00 μ.μ. Πολυχώρος Συνεργείο, Ελευθερίας 19Α, Λεμεσός

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων. Τηλέφωνο επικοινωνίας 99094034.

 Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα.

 

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

Οι συγγραφείς της βιογραφίας «Navalny: Putin’s Nemesis, Russia’s Future?», Γιαν Μάτι Ντολμπάουμ, Μόρβαν Λέλουετ και Μπεν Νομπλ, στο βιβλίο τους εξηγούν ποιος είναι ο Ναβάλνι

Η Ρωσία του Ναβάλνι

Για κάποιους είναι δημοκρατικός ήρωας –ιδίως μετά την επιστροφή του στη Ρωσία τον Ιανουάριο και την άμεση σύλληψή του–, ...
Kathimerini.gr
 |  ΒΙΒΛΙΟ