ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Το Μικρό Κοτοπουλάκι»: Ένα βιβλίο για τη δύναμη της αγάπης στα πιο μικρά μωρά

Η συγγραφέας του Κατρίνα Τσάνταλη, ενισχύει με τις πωλήσεις του βιβλίου, τον Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το υπέροχο παραμύθι της Κατρίνας Τσάνταλη «Το Μικρό Κοτοπουλάκι», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και αναφέρεται στον αγώνα που δίνουν τα πρόωρα μωράκια, όπως επίσης στη δύναμη και το κουράγιο των γονιών τους.

Η συγγραφέας θέλοντας να ενισχύσει τον Σύνδεσμο Μωρά-Θαύματα, προσφέρει με πολλή αγάπη το ποσοστό της από το βιβλίο αυτό, εξ ολοκλήρου δωρεά στα Μωρά Θαύματα.

Στόχος του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα είναι η στήριξη και αναβάθμιση της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) του Νοσοκομείου Αρχ. Μακαρίου Γ’ στη Λευκωσία, όπως επίσης και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για θέματα που αφορούν στην προωρότητα και τα πρόωρα νεογνά, που νοσηλεύονται στη μονάδα.

Κάνοντας δώρο αυτό το παραμύθι στους γονείς που δίνουν αυτή τη μάχη ή σε ένα παιδί που γεννήθηκε πρόωρα για να αναγνωρίσει τη δύναμή του μέσα από ένα μικρό, μα πολύ δυνατό κοτοπουλάκι, υποστηρίζετε και εσείς τον Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα.

Το βιβλίο διατίθεται σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία της Κύπρου και της Ελλάδας στην τιμή των 9.90 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

Οι συγγραφείς της βιογραφίας «Navalny: Putin’s Nemesis, Russia’s Future?», Γιαν Μάτι Ντολμπάουμ, Μόρβαν Λέλουετ και Μπεν Νομπλ, στο βιβλίο τους εξηγούν ποιος είναι ο Ναβάλνι

Η Ρωσία του Ναβάλνι

Για κάποιους είναι δημοκρατικός ήρωας –ιδίως μετά την επιστροφή του στη Ρωσία τον Ιανουάριο και την άμεση σύλληψή του–, ...
Kathimerini.gr
 |  ΒΙΒΛΙΟ