ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ksoporti Art Weekend: Ένα φάσμα σύγχρονης τέχνης

Μια ευκαιρία να γνωρίσετε τους καλλιτέχνες και να δείτε τα έργα τους, και να επισκεφτείτε προσωρινές και μόνιμες εκθέσεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Επισκεφτείτε ένα δυναμικό σύνολο καλλιτεχνών, γκαλερί και κέντρων τέχνης της Λεμεσού, καθώς ανοίγουν συλλογικά τα εργαστήρια τους και τους εκθεσιακούς τους χώρους για το κοινό. Είναι μια ευκαιρία να γνωρίσετε τους καλλιτέχνες και να δείτε τα
έργα τους, και να επισκεφτείτε προσωρινές και μόνιμες εκθέσεις.

Το Ksoporti Art Weekend παρουσιάζει ένα φάσμα σύγχρονης τέχνης όπως η ζωγραφική, η γλυπτική, η κεραμική και η φωτογραφία. Όλα τα εργαστήρια, οι γκαλερί, και τα κέντρα τέχνης που συμμετέχουν, έχουν ένα μοναδικό χαρακτήρα και αντικατοπτρίζουν την ποικιλομορφία της τοπικής καλλιτεχνικής σκηνής.

Οι γκαλερί και τα κέντρα τέχνης που συμμετέχουν είναι η The Edit Gallery, η Morfi Gallery, η Gallery 45, το Cornaro Fine Arts Centre και το 6x6 Κέντρο Φωτογραφίας. Συγχρόνως με τα προαναφερθέντα, οι καλλιτέχνες που θα ανοίξουν τα ατελιέ τους είναι η Έλενα Αντωνίου, η Άντρη Αριστείδου, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ο Σπύρος Δημητριάδης, ο Άντρος Ευσταθίου, η Άντρεα Ευαγγέλου, η Τέα Χατζηκυριάκου, ο Γιώργος Ηρακλέους, ο Σωτήρης Ιωανντινίδης, η Άννα Ιωάννου, ο Ανδρέας Κάττος, η Μαρία Κυπριανού, Μαρία Μαγκλιοβάννα, η Πόπη Μουσκάτου, ο Opsis, ο OTTO, ο Πανίκος Σπανός, η Μαρία Σταμάτη, ο Βίτο Ξενοδοχίδης, και ο YETI YETI.

Περισσότερες Πληροφορίες

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Λεμεσού, στις 2 - 4 Σεπτεμβρίου μεταξύ 17:00 - 22:00, καθώς στις 4 Σεπτεμβρίου, η ώρα 21:00 θα υπάρχει ένα closing party με μουσική και ένα pop-up bar στον χώρο στάθμευσης της ΕΚΑ.

Μπορείτε να βρείτε την τοποθεσία όλων των συμμετεχόντων ακολουθώντας τον χάρτη μας. Μπορείτε να βρείτε τον χάρτη στην ιστοσελίδα μας www.ksoporti.com μαζί με περισσότερες πληροφορίες για το Ksoporti Art Weekend.

Το Ksoporti θα ‘θελε να πει ένα θερμό ευχαριστώ στο Οίνου Γη-Κτήμα Βασιλειάδης, στην Εφημερίδα Λεμεσός και στην ΕΚΑ για την στήριξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση