ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Για 14η συνεχόμενη χρονιά «Πλούσια Τέχνη σε Δύσκολους Καιρούς»

Η isnotgallery παρουσιάζει τον καλλιτεχνικό θεσμό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η isnotgallery παρουσιάζει για 14η συνεχόμενη χρονιά τον θεσμό Πλούσια Τέχνη σε Δύσκολους Καιρούς. ΄Ενας θεσμός του οποίου η ονομασία αλλάζει για να ταιριάζει κάθε φορά στις εκάστοτε κοινωνικές περιστάσεις.

“[..] δεν θα λυγίσουμε ούτε θα αποτύχουμε. Θα προχωρήσουμε μέχρι το τέλος. [...] θα πολεμήσουμε στις θάλασσες και τους ωκεανούς, θα πολεμήσουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη δύναμη στον αέρα, θα υπερασπιστούμε τη γη μας, όποιο κι αν είναι το κόστος. Θα πολεμήσουμε στις παραλίες, θα πολεμήσουμε στα πεδία απόβασης, θα πολεμήσουμε στα χωράφια και στους δρόμους, θα πολεμήσουμε στους λόφους, δεν θα παραδοθούμε ποτέ […]"

Στη φετινή διοργάνωση, λαμβάνουν μέρος 18 καλλιτέχνες, των οποίων οι πρακτικές ποικίλουν. Επιτοίχια έργα με έμφαση στη ζωγραφική αλλά και το σκίτσο, έργα μικτής τεχνικής, κεραμικά και άλλα απαρτίζουν φέτος τον κύριο κορμό των εκθεμάτων. Σκοπός του θεσμού αυτού υπήρξε και παραμένει να παρουσιάζει στο κοινό έργα τέχνης σε προσιτές τιμές. Έτσι, και φέτος, παρουσιάζονται έργα των οποίων οι τιμές ξεκινούν στα 50 ευρώ, με ανώτατο όριο τιμής τα 500 ευρώ.
Κατά τις δεκατέσσερεις διοργανώσεις του θεσμού, παρουσιάστηκαν έργα από καταξιωμένους αλλά και νεαρούς και ανερχόμενους Κύπριους καλλιτέχνες, και έργα καλλιτεχνών από κάθε πλευρά της Ευρώπης.

Συμμετέχουν: Αντρέας Σκουφάρης, Άντρος Ευσταθίου, Αντώνης Τζιαρίδης, Βρασίδας Νεοφύτου, Γιάννης Κοφτερός, Γιάννης Σακέλλης, Γιάννος Ιωάννου, Δανάη Πάτσαλου, Δέσποινα Πετρίδου, Ελένη Κινδύνη, Θέκλα Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Στεφάνου, Μαρία Κοφτερού, Μαριέλα Μπιλίτσα, Νατάσα Σωκράτους Επαμεινώνδα, Τζοβάνα Σεργίου Σουρουλλά, Στέλλα Ίσσα, Σπύρος Αγαθού, Χαρούλα Νικολαΐδου

Περισσότερες Πληροφορίες 

Πότε/Πού: Isnotgallery, τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκεύη 18 Μαρτίου στις 19:30 και η έκθεση θα διαρκέσει με τις 15 Απριλίου 2022. Τρίτη-Παρασκευή / 10:00-13:00 & 15:00-18:00 — Σάββατο / 10:00-13:30
Κυριακή-Δευτέρα / Κατόπιν Ραντεβού

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 99569498, www.isnotgallery.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

Το Κέντρο ΣύγχρονηςΤέχνης ΔΙΑΤΟΠΟΣ παρουσιάζει τη νέα εικαστική πρόταση της Ευδοκίας Κύρκου
Kathimerini.com.cy
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
Ο ζωγράφος και συγγραφέας Ανδρέας Καραγιάν μιλάει στην «Κ» με αφορμή την αναδρομική έκθεση για το έργο του στη Λεμεσό
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ