ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομαδική έκθεση στην Isnotgallery: «Merry-go-round»

Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος ανερχόμενοι Κύπριοι, αλλά και διεθνώς καταξιωμένοι καλλιτέχνες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Isnotgallery διοργανώνει την έκθεση «Merry-go-round» από τις 16 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 7 Ιανουαρίου 2023 και παρουσιάζει σύγχρονα έργα τέχνης και λαμβάνουν μέρος ανερχόμενοι και πολλά υποσχόμενοι Κύπριοι, αλλά και διεθνώς καταξιωμένοι καλλιτέχνες, που συνεργάζονται με την γκαλερί σε μόνιμη βάση. Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου η γκαλερί θα είναι ανοικτή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, ώστε η επίσκεψη στην παλιά πόλη της Λευκωσίας να μπορεί να συνδυαστεί και με μία καλλιτεχνική εξόρμηση. 

Μέσα από τις μόνιμες συνεργασίες της με τους μόνιμους συνεργάτες της η Isnotgallery στοχεύει στην προώθηση της συγχρονης τέχνης στο νησί και σε ένα πιο ευρύ φάσμα της κυπριακής κοινωνίας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης «Merry-go-round» η γκαλερί, σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες της, παρουσιάζει σύγχρονα έργα τέχνης τα οποία συνομιλούν με το παρόν αλλά συγχρόνως με το βλέμμα τους στραμμένο στο μέλλον.

Οι καλλιτέχνες που παρουσιάζουν έργα τους στην έκθεση χειρίζονται διαφορετικά μέσα όπως είναι η ζωγραφική, η χαρακτική, η κεραμική, η φωτογραφία, τα πολυμέσα και η γλυπτική.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχει ο Άντρος Ευσταθίου, ιδιοκτήτης της γκαλερί και συμμετέχουν οι: Βασίλης Βασιλειάδης, Γιάννος Ιωάννου, Ελένη Κινδύνη, Μαρία Κοφτερού, Χαρούλα Νικολαΐδου, Μαριέλα Μπιλίτσα, Δέσποινα Πετρίδου, Αντρέας Σκουφάρης και Κωνσταντίνος Στεφάνου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στις 8:00 μ.μ.

 

Πληροφορίες

Isnotgallery, Οδυσσέως 11, Παλιά Πόλη, Λευκωσία, τηλέφωνο 22343670 | art@isnotgallery.com | www.isnotgallery.com

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

Το Κέντρο ΣύγχρονηςΤέχνης ΔΙΑΤΟΠΟΣ παρουσιάζει τη νέα εικαστική πρόταση της Ευδοκίας Κύρκου
Kathimerini.com.cy
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
Ο ζωγράφος και συγγραφέας Ανδρέας Καραγιάν μιλάει στην «Κ» με αφορμή την αναδρομική έκθεση για το έργο του στη Λεμεσό
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ