ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Steel is sometimes very soft» στη Gallery Αποκάλυψη

Ο Κύπριος καλλιτέχνης Σταύρος Λοΐζου Πάου παρουσιάζει

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Gallery «Αποκάλυψη» παρουσιάζει την έκθεση του γνωστού Κύπριου καλλιτέχνη Σταύρου Λοΐζου Πάου με τίτλο «Steel is sometimes very soft», στην Λευκωσία.

Μέσα από τις καλλιτεχνικές δημιουργίες του, ο Πάου εκφράζει την ευγνωμοσύνη που πρέπει να δείχνει ο σύγχρονος άνθρωπος στις γενιές που πέρασαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, αφού χάρις σε αυτές έχει την δυνατότητα να απολαμβάνει μια πιο άνετη και ευνοϊκή ζωή. Παράλληλα, εκφράζει τις έγνοιες και τους προβληματισμούς του για τη «φθορά» που βιώνει ο άνθρωπος αλλά και η φύση με σκοπό να εγείρει προβληματισμούς για το που θα καταλήξει αυτή η φθίνουσα πορεία της «αχόρταγης» ανθρωπότητας.

Η ανάγκη του για την επαναχρησιμοποίηση των αντικειμένων που φαινομενικά έκλεισαν τον κύκλο της ζωής τους, δημιούργησε τον δικό του μικρόκοσμο. Έτσι, σε κάθε τι, κατάφερε να βλέπει την προοπτική της «περαιτέρω» τέχνης, αφού όλα έχουν την δυνατότητα να γίνουν «τέχνη» συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο να υπάρχουν, να κοσμούν και να προβληματίζουν.

Η έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου στις 7:30 μ.μ. από τον Γενικό Γραμματέα του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κον. Χαράλαμπο Θεοπέμπτου.

Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: Gallery Αποκάλυψη τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στις 19:30. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Οκτωβρίου 2021. Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 13:00, 16:30 – 19:00 (Κυριακή και Δευτέρα κλειστά).

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 22 300150, 99471223

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση