ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έκθεση ζωγραφικής του Keith Walker στην Πάφο

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 19 Μαΐου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ο καλλιτέχνης Keith Walker εγκαινίασε απόψε την έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Το φως του ήλιου κάτω από το νερό» (“Underwater Sunlight”) στο πολιτιστικό κέντρο Τεχνόπολις 20 στην Πάφο, με θέμα τη μελέτη του καλλιτέχνη όσον αφορά το υποβρύχιο φως του ήλιου πάνω στην ανθρώπινη μορφή και πώς μετατρέπεται σε άλλα ανεξάρτητα σχήματα και μοτίβα.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο Κeith Walker ανέφερε πως αυτή τη φορά το αντικείμενο περιλαμβάνει τη μορφή της εγκύου και της μητέρας με το παιδί, που επιτρέπει να δούμε τη μεταμόρφωση του σώματος της γυναίκας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Το περισσότερο από το πρόσφατο έργο του έχει γίνει με ακρυλικά χρώματα από υποβρύχιες φωτογραφίες που ελήφθησαν από τον καλλιτέχνη, σε ένα ιμπρεσιονιστικό/ εξπρεσιονιστικό ύφος.

Ο Keith Walker σπούδασε Καλές Τέχνες στην Αγγλία τη δεκαετία του `60, όπου αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Southampton με Δίπλωμα Καθηγητή Τέχνης. Για πρώτη φορά άρχισε να παίρνει υποβρύχιες φωτογραφίες στη δεκαετία του `80 με μια απλή φωτογραφική ενώ αργότερα δοκίμασε την ψηφιακή μηχανή.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 19 Μαΐου.

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

X