ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γευσιγνωσία Α (τρόφιμα)

Η επιλογή των προϊόντων των παραγωγών γίνεται μετά από επανειλημμένες δοκιμές

Του Γιάννη Αδειλίνη

Του Γιάννη Αδειλίνη

Ο «Γ» στην τυφλή γευσιγνωσία για τα τρόφιμα αξιολόγησε δεκάδες ετικέτες από ώριμο αιγοπρόβειο χαλλούμι, παρθένο ελαιόλαδο και αϊράνι στο παραδοσιακό προϊόν.

Η επιλογή των προϊόντων των παραγωγών γίνεται μετά από επανειλημμένες δοκιμές, επιτόπια ρεπορτάζ και τυφλές γευσιγνωσίες από την έμπειρη ομάδα μας που αποτελείται από δημοσιογράφους, σεφ, σομελιέ, ειδικούς επιστήμονες και ερευνητές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

X