ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η συγκινητική ομιλία του Λευτέρη Πετρούνια στα Man of the Year Awards

«Είναι πολύ μοναχικός και ιδιαίτερα δύσβατος ο δρόμος του αθλητισμού»

must.com.cy

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τέταρτης 16 Νοεμβρίου με μεγάλη επιτυχία τα 21α Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa.

Πρόκειται για τον μακροβιότερο θεσμό βραβεύσεων στην Κύπρο που με πρωτοβουλία του περιοδικού MAN και της εφημερίδας «Η Καθημερινή» ξεκίνησε το 2001 και κάθε χρόνο αναδεικνύει και επιβραβεύει τους άριστους άντρες της χρονιάς, που παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν, χαράζουν την δική τους πορεία και ξεχωρίζουν.

Αν και τα highlights της χθεσινής βραδιάς ήταν πολλά, μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν η ομιλία του Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος έλαβε για δεύτερη φορά το βραβείο «Έλληνας της Χρονιάς».

«Οκτώ μήνες μετά από το χειρουργείο ήταν μεγάλη πρόκληση για εμένα να επιστρέψω με ένα Χρυσό μετάλλιο. Αντλώ δύναμη από τις δύο πριγκίπισσές μου, τις κόρες μου και φυσικά από την γυναίκα μου, την Αγγελική Μιλλούση».

Τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι ο κόσμος «να στηρίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό», σημείωσε: «Έχω περάσει από τον δρόμο που προσπαθείς να φέρεις την διάκριση και εκεί δεν θα βρεις ανθρώπους να σε στηρίξουν εύκολα. Είναι πολύ μοναχικός και ιδιαίτερα δύσβατος ο δρόμος του αθλητισμού. Ιδιαίτερα την ώρα της γυμναστικής, γιατί έχει πάρα πολλές ώρες προπόνησης και πάρα πολλά εμπόδια».

«Σήμερα βραβεύτηκα εγώ, που κάνω ρυθμική γυμναστική, ο Μάριος Γεωργίου, ενώ ήταν υποψήφιος και ο Ηλίας Γεωργίου. Τρία άτομα από τον ίδιο χώρο. Ως Κύπρος έχετε να περιμένετε πάρα πολλά από αυτούς τους νεαρούς και σας ζητώ να είσαστε δίπλα τους, να τους στηρίζετε γιατί είναι πολύ νέοι και έχουν λαμπρή πορεία μπροστά τους».

Ο θεσμός Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2021 και η φετινή τελετή δεν θα πραγματοποιούνταν με τέτοια επιτυχία και αποδοχή από το κοινό εάν το περιοδικό MAN και η εφημερίδα «Η Καθημερινή» δεν έβρισκαν συνοδοιπόρους στη σπουδαία τους προσπάθεια τους χορηγούς και υποστηρικτές τους, ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ, JOHNNIE WALKER, BMW – ΧΑΡ. ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ, IWC watches, University of Nicosia, OΠΑΠ Κύπρου, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, JAGUAR, Deloitte, Ορθοδόξου Travel and Tours και το Parklane, a luxury Collection Resort and Spa.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση