ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ιωάννα Χατζηκωστή η νέα διευθύντρια του Τμ. Νεότερου και Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφ. Πολιτισμού

Αναλαμβάνει καθήκοντα από 01.11.2023

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Διευθύντρια του Τμήματος Νεότερου και Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφυπουργείου Πολιτισμού διορίστηκε η Ιωάννα Χατζηκωστή. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Δημόσιας Υπηρεσίας: « στο πλαίσιο της διαδικασίας πλήρωσης της κενής μόνιμης θέσης Διευθυντή, Τμήμα Νεότερου και Σύγχρονου Πολιτισμού (προηγουμένως καλούμενη Διευθυντής Πολιτιστικών Υπηρεσιών), που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με ημερομηνία 03.09.2021 (αρ. γνωστοποίησης 751), αποφάσισε να προσφέρει διορισμό, από 01.11.2023, στην ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ Ιωάννα».

Η προσφορά διορισμού στην πιο πάνω, γίνεται σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα αναφέρονται στην επιστολή προσφοράς διορισμού που θα της αποσταλεί.

Το βιογραφικό της

Η δρ Ιωάννα Χατζηκωστή είναι διευθύντρια του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου από το 2017. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Μετά την απόκτηση του προπτυχιακού της τίτλου συνέχισε τις σπουδές της στην Κλασική Φιλολογία στο University College του Λονδίνου (UCL). Η διδακτορική της διατριβή έχει τίτλο «Αισχύλος και ο Τρωικός Κύκλος: Οι χαμένες τραγωδίες».

Από το 2008 μέχρι το 2012 δίδαξε ως Συνεργαζόμενο Επιστημονικό Προσωπικό στη θεματική ενότητα Αρχαία Ελληνική και Πρώιμη Βυζαντινή Λογοτεχνία στο Τμήμα Σπουδών στον Ελληνικό Πολιτισμό στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Από το 2007 εργάζεται στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου αρχικά ως επιμελήτρια της Συλλογής Χειρογράφων και Παλαιτύπων και σήμερα ως διευθύντρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

Η προβολή και παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους του Ανδρέα Σεϊτάνη θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
Kathimerini.com.cy
 |  ΣΙΝΕΜΑ
Η Ιωάννα Χατζηπανηγύρη αποκαλύπτει τα μυστικά του πηλού σε συμβιωτικό εργαστήρι στο Βουνί
Kathimerini.com.cy
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
«Όταν δεν υπάρχει πραγματική ζωή, οι άνθρωποι ζουν με ψευδαισθήσεις. Τέλος πάντων, είναι καλύτερα απ’ το τίποτα.»
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ