ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κυπριακή Βιβλιοθήκη: Υποδοχή μετά κάδων και σακουλών

Του Απόστολου Κουρουπάκη

Του Απόστολου Κουρουπάκη

kouroupakisa@kathimerini.com.cy

Στην Κυπριακή Βιβλιοθήκη οι αξίες παραμένουν σταθερές και μάλλον οι κάδοι απορριμμάτων είναι ιερά τοτέμ, υποδέχονται ως Σφίγγες τους αναγνώστες για να τους εισαγάγουν σε κόσμους ανεξερεύνητους και μαγικούς. Το δε προαύλιό της, χώρος στάθμευσης, διότι ως γνωστόν η πόλη αντιμετωπίζει οξύ πρόβλημα, οπότε πού πιο πρόσφορα, μπροστά ακριβώς από τη Βιβλιοθήκη, που δεν πατά κανείς, όπως νομίζουν!

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε οι κάδοι δεν φεύγουν με τίποτα μπροστά από την είσοδο της Κυπριακής Βιβλιοθήκης, επειδή προφανώς χρειάζονται συντονισμένες ενέργειες από διάφορα κυβερνητικά τμήματα, σύμπραξη δημοτικών και δημόσιων αρχών και πάνω από όλα εγκεκριμένη μελέτη και προϋπολογισμός και αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα και χρειάζονται χρόνο, χρήμα και πολιτική βούληση.

 

Φωτογραφία 1. Τραβήχτηκε την 1η Νοεμβρίου 2020.

Και ενώ περιμέναμε αντίδραση...

Φωτογραφία 2. Τραβήχτηκε στις 30 Μαΐου 2021.


Τίποτε δεν είχε γίνει, ωστόσο η ελπίδα υπήρχε...

Η τρίτη φωτογραφία τραβήχτηκε στις 15 Οκτωβρίου 2021, σχεδόν έναν χρόνο από την πρώτη... Οι κάδοι ακοίμητοι φρουροί της γνω΄σης.

Σχεδόν ένας χρόνος, από τότε που εδώ στo www.kathimerini.com.cy και στην έντυπη «Καθημερινή» δημοσιεύσαμε επανειλημμένως τις δύο πρώτες και ουδέν εγένετο!

Διαβάστε περισσότερα:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση