ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μετράμε αντίστροφα για τα Τράπεζα Κύπρου «MAN OF THE YEAR» awards

Σήμερα Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου στις 20:30 το βράδυ στο ξενοδοχείο Parklane a Luxury Collection Resort

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μια πρωτοβουλία του ομίλου SPP Media σε συνεργασία με το περιοδικό ΜΑΝ, που εδώ και 21 χρόνια έχει καταστεί θεσμός, με στόχο και σκοπό την ανάδειξη και βράβευση επιφανών και πρωτοπόρων ανδρών που διακρίθηκαν ή ξεχώρισαν για τα επιτεύγματα τους σε διάφορους τομείς, από το επιχειρείν μέχρι τον αθλητισμό. Συμπληρώνονται λοιπόν φέτος 21 χρόνια ζωής των βραβείων, αποτελώντας τον μακροβιότερο θεσμό βραβείων στην χώρα μας. Είναι ένας θεσμός, που από το 2001 αναζητεί πρωτοπόρους άνδρες που με το όραμα, το ταλέντο, τη σκληρή δουλειά, την επιμονή, το πείσμα και το ήθος τους, ανοίγουν δρόμους για τον άνθρωπο, ανεξαρτήτως αν προέρχονται από τον χώρο των επιστημών, των τεχνών, του αθλητισμού ή τον κόσμο των επιχειρήσεων.

 

Ένας θεσμός που τα τελευταία είκοσι χρόνια αναδεικνύει και επιβραβεύει τους άνδρες εκείνους που διαπρέπουν, ξεχωρίζουν, αντιμετωπίζουν τα εμπόδια σαν προσκλήσεις, χαράσσοντας τη δική τους ξεχωριστή διαδρομή. Κύπριοι οι οποίοι συνεχίζουν με τα χρόνια να κάνουν την Κύπρο περήφανη με τις διακρίσεις και τα επιτεύγματά τους, την επαγγελματική τους πορεία, τις αξίες και το ήθος τους, με μοναδικό τους στόχο να βγουν νικητές. Στόχος τους η προσφορά και η βελτίωση της ζωής των ανθρώπων γύρω τους.

300 εξέχουσες προσωπικότητες από διάφορους χώρους θα παρευρεθούν για να παρακολουθήσουν την τελετή βράβευσης. Παρόντες φυσικά και άπαντες οι υποψήφιοι που γράφουν την δική τους ιστορία με τα επιτεύγματά τους, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση αλλά και πηγή έμπνευσης για όλους εμάς. Το παρόν τους στην λαμπερή βραδιά θα δώσουν και προσωπικότητες που έχουν βραβευτεί τα προηγούμενα χρόνια τιμώντας την Κύπρο και τον θεσμό. Οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής, Τάσος Τρύφωνος, ενώ την ψυχαγωγία του κοινού θα αναλάβει η Μελίνα Ασλανίδου που θα μας ταξιδέψει με τη μελωδική της φωνή. Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά, το κόκκινο χαλί έχει στηθεί και περιμένει τις λαμπερές παρουσίες να φωτογραφηθούν ενώ η ομάδα διοργανώσεων της SPP Media βάζει τις τελευταίες πινελιές στη διακόσμηση της αίθουσας όπου θα πραγματοποιηθούν τα βραβεία.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ MAN OF THE YEAR 2022
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

MANAGER / ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

1. Σταύρος Καραμοντάνης
2. Τάσος Κουνούδης
3. Λευτέρης Γαβριηλίδης
4. Ηλίας Ηλιάδης

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ

1. Μάριος Πολυκάρπου
2. Τόνι Κουζαρίδης
3. Αγαμέμνων Επαινετός
4. Νέο Καπλάνης

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

1. Αλέξανδρος Πέσογκες
2. Γιώργος Τσαγκάρης
3. Σταύρος Χριστοδούλου
4. Μαρίνος Καρτίκκης
5. Στέλιος Καμμίτσης

ΑΘΛΗΤΗΣ

1. Μάριος Γεωργίου
2. Παύλος Κοντίδης
3. Απόστολος Παρέλλης
4. Μίλαν Τραΐκοβιτς
5. Ηλίας Γεωργίου

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ
INVESTOR OF THE YEAR
ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΥΠΡΙΟΣ
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
LIFETIME ACHIEVEMENT
ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ MAN OF THE YEAR AWARDS

Johnnie Walker
Οδηγεί με ασφάλεια - BMW XΑΡ. ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ
ΙWC Watches
University of Nicosia
OΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ
Υπεραγορές ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ
CARA Boutique
JAGUAR

Xορηγός Φιλοξενίας: Ραrklane, a Luxury Collection Resort and Spa

Ελεγκτές διαδικασίας Deloitte

Orthodoxou Travel and Tour 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση