ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι καθηγητές της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου δηλώνουν την στήριξη τους

Προς στο Δ.Σ. του Ι.Σ.Ο.Κ. καθώς και στο πρόσωπο του Καλλιτεχνικού μας Διευθυντή, κου Γιώργου Κουντούρη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Οι καθηγητές της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου τόνισαν την στήριξη τους αλλά και καταδίκασαν τα δημοσιεύματα.

Μπορείτε να διαβάσατε την επιστολή που έγραψαν πιο κάτω

Οι καθηγητές της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου με λύπη μας παρατηρούμε τα όσα δημοσιεύονται τις τελευταίες μέρες εναντίον του Ιδρύματος Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου και του Κ.Δ. της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου.

Εκφράζουμε την πλήρη στήριξη κι εμπιστοσύνη μας στο Δ.Σ. του Ι.Σ.Ο.Κ. καθώς και στο πρόσωπο του Καλλιτεχνικού μας Διευθυντή, κου Γιώργου Κουντούρη και ταυτόχρονα την αποστροφή μας σε τακτικές λασπολογίας που στοχεύουν στη σπίλωση του ονόματος του.

Η αδίστακτη δε αναφορά σε αυτά τα δημοσιεύματα, στα παιδιά που συμμετέχουν στην Σ.Ο.Ν.Κ. και στην Ακαδημία της, μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους. Ως καθηγητές στη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου, που ως θεσμός καλλιεργεί το ήθος και τον πολιτισμό, δεν μπορούμε να παρακολουθούμε αμέτοχοι αυτά τα δημοσιεύματα, τα οποία και καταδικάζουμε.

Θεωρούμε ότι η Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας οφείλει να επιληφθεί του θέματος άμεσα, ενώ κρίνεται αναγκαία και η παρέμβαση της Επιτρόπου Προστασίας Δικαιωμάτων του παιδιού όπως και της Επιτρόπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

Το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ παρουσιάζει την επερχόμενη δράση του καλλιτεχνικού προγράμματος φιλοξενίας ...
Kathimerini.com.cy
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ
Μια Κυριακάτικη, απογευματινή βόλτα, σε όμορφες πλατείες της Πάφου, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει συναυλίες ...
Kathimerini.com.cy
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ