ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:13
 

O συγγραφέας του Game of Thrones απαντά αν θα υπάρχουν πρίκουελ και σίκουελ

Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν μέσα από το προσωπικό του blog ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με τις προθέσεις του καναλιού και το μέλλον της σειράς.

ΠΗΓΗ: CNN

Τρία επεισόδια απομένουν για να ολοκληρωθεί το Game of Thrones, η πιο δημοφιλής τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών. Ετοιμαζόμαστε, λοιπόν, να αποχαιρετήσουμε οριστικά τον κόσμο του Γουέστερος;

Σύμφωνα με μια εκδοχή όχι, καθώς το τηλεοπτικό δίκτυο HBO φέρεται αποφασισμένο να μην αφήσει το μομέντουμ της σειράς να πάει χαμένο και σκοπεύει να παραμείνει στο σύμπαν του «Game of Thrones» με ένα ή περισσότερα spinoffs, πρίκουελ και σίκουελ δηλαδή, ή παράλληλες, αυτοτελείς ιστορίες.

Αρχικά γνωρίζαμε ότι το HBO επεξεργαζόταν πέντε σχέδια για υποψήφια spinoffs. Στη συνέχεια, μάθαμε ότι έχει ήδη παραγγείλει τον πιλότο για ένα από αυτά, το οποίο είναι πρίκουελ και έχει μεταξύ των πρωταγωνιστών του τη Ναόμι Γουότς. Αργότερα πληροφορηθήκαμε ότι το ΗΒΟ άλλαξε τελικά γνώμη και δεν θα κάνει τίποτα.

Τώρα, όμως, ο πνευματικός πατέρας της σειράς, ο συγγραφέας Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, αποφάσισε μέσα από το προσωπικό του blog να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις προθέσεις του καναλιού και το μέλλον της σειράς.

«Μιλώντας για τηλεόραση, μην πιστεύετε όλα όσα διαβάζετε. Οι αναφορές στο internet είναι αναξιόπιστες», προειδοποιεί ο Μάρτιν. «Επεξεργαζόμασταν πέντε διαφορετικές σειρές-διαδόχους του “Game of Thrones” (αντιπαθώ τον όρο “spinoff”) στο ΗΒΟ, και τρεις από αυτές προχωράνε ωραιότατα. Η μία από αυτές, την οποία υποτίθεται ότι δεν πρέπει να αποκαλώ «The Long Night» θα ξεκινήσει γυρίσματα αργότερα μέσα στη χρονιά, και δύο άλλες παραμένουν στο στάδιο του σεναρίου, αλλά βρίσκονται πολύ κοντά. Περί τίνος πρόκειται; Δεν μπορώ να πω. Αλλά ίσως μερικοί από σας θα πρέπει να βρείτε ένα αντίτυπο του «Fire & Blood» και να σχηματίσετε τις δικές σας θεωρίες».

Αυτό που ο Μάρτιν (δεν θα έπρεπε να) αποκαλεί «The Long Night» είναι το επίσημο spinoff για το οποίο ξέρουμε ήδη μερικά στοιχεία. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το «Fire & Blood» είναι ένα βιβλίο το οποίο ο Μάρτιν εξέδωσε πρόσφατα και το οποίο καταγράφει το οικογενειακό ιστορικό του Οίκου των Ταργκάριεν. Άρα μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι παραπάνω δηλώσεις του συγγραφέα αφήνουν υπόνοιες ότι κάποιο από τα spinoff έχει να κάνει με το πολυτάραχο παρελθόν των προγόνων της Ντενέρις.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

Όλες οι συζητήσεις γίνονται στη λογική ότι το 2020 δεν υπήρξε ποτέ. Πηγή φωτογραφίας: «Κ» Ελλάδος.

Ραντεβού με τους Peppers το ’21

«Αυτά που συμβαίνουν στον χώρο είναι πρωτοφανή. Κυριαρχεί ένα γενικό χάος, όχι μόνο στην Ελλάδα», λέει ο Σταύρος Στριλιγκάς ...
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ
X