ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σκορσέζε: Ετοιμος να καταπιαστεί με την «καταραμένη» βιογραφία του Φρανκ Σινάτρα

Πληροφορίες θέλουν στον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Ο αειθαλής Μάρτιν Σκορσέζε φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει το μεθεπόμενο κινηματογραφικό του εγχείρημα, αφού, σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, αμέσως μετά την ταινία για τον Ιησού, προτίθεται να ασχοληθεί με τη βιογραφία του Φρανκ Σινάτρα.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι πρόθεση του Σκορσέζε είναι να συνεργαστεί στο εν λόγω εγχείρημα με τον σχεδόν μόνιμο συνεργάτη του τα τελευταία χρόνια, Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Variety, σύμφωνα με τον σχεδιασμό, ο Ντι Κάπριο προορίζεται να ενσαρκώσει τον Σινάτρα, ενώ η Τζένιφερ Λόρενς θα μεταμορφωθεί σε Αβα Γκάρντνερ. Ολα αυτά φυσικά με την προϋπόθεση ότι η κόρη του Φρανκ Σινάτρα, Τίνα –κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων του έργου του πατέρα της– συμφωνήσει με το όραμα του Σκορσέζε.

Πίσω στο 2009, ο Σκορσέζε είχε αποπειραθεί να μεταφέρει στο σινεμά τη ζωή του Φρανκ Σινάτρα, με τις πληροφορίες και τότε να ήθελαν τον Ντι Κάπριο στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το 2010 ο Σκορσέζε είχε δηλώσει ότι οραματιζόταν στο φιλμ να πρωταγωνιστήσουν οι Αλ Πατσίνο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο στους ρόλους του Σινάτρα και του Ντιν Μάρτιν αντίστοιχα. Ο Σκορσέζε είχε περιγράψει το όραμά του για μια ταινία στην οποία θα συμμετείχαν αρκετοί ηθοποιοί στον πρωταγωνιστικό ρόλο εναλλασσόμενοι στις διαφορετικές φάσεις της ζωής του θρυλικού τραγουδιστή.

Τότε το σχέδιο ναυάγησε διότι, κατά πληροφορίες, η Τίνα Σινάτρα δυσαρεστήθηκε με την προσέγγιση του Σκορσέζε, η οποία περιελάμβανε και τις πιο σκοτεινές πτυχές της ζωής του Σινάτρα. Εχει αναφερθεί άλλωστε ότι πρόθεση του Σκορσέζε είναι να διερευνήσει και την αθέατη πλευρά του θρύλου του Σινάτρα, που αφορά τη σεξουαλική του ζωή, τα βίαια ξεσπάσματά του, τη σχέση του με το ποτό, αλλά και την εμπλοκή του στο οργανωμένο έγκλημα.

Το 2017 ο εμβληματικός σκηνοθέτης είχε δηλώσει πως θα εγκατέλειπε την ιδέα καθώς δεν θεωρούσε δυνατή μια συμφωνία με την οικογένεια του Σινάτρα. «Κάποια πράγματα είναι δύσκολα για μια οικογένεια, και το καταλαβαίνω απόλυτα. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι η προσωπικότητα του Σινάτρα ήταν τόσο σύνθετη. Ολοι μας είμαστε σύνθετοι, αλλά ο Σινάτρα ήταν ξεχωριστή περίπτωση», είχε δηλώσει.

Με πληροφορίες από Guardian και Variety

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση