ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στα σκαριά νέο πρίκουελ του «Game of Thrones»

Η ιστορία θα εστιάζει στον Αίγκον Ταργκάρυεν, κατακτητή του Γουέστερος

Kathimerini.gr

Ενα νέο πρίκουελ του «Game of Thrones» συζητιέται στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο του HBO, το οποίο θα εστιάζει στον Αίγκον Ταργκάρυεν, κατακτητή του Γουέστερος. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από τον ιστότοπο Variety, το πρότζεκτ βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποιος σεναριογράφος, αν και οι πηγές αναφέρουν ότι γίνεται έρευνα στο HBO καθώς οι αρμόδιοι επιθυμούν η σειρά να προχωρήσει. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν επίσης ότι υπάρχει πιθανότητα πρώτα να δημιουργηθεί μια ταινία μεγάλου μήκους που στη συνέχεια θα οδηγήσει στην τηλεοπτική σειρά. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο. 

Το πρίκουελ θα επικεντρωθεί στον Αίγκον και τις αδερφές – συζύγους του Βισένια και Ρένις και το πώς χρησιμοποίησαν τον στρατό και τους τρεις δράκους ώστε να κατακτήσουν έξι από τα επτά βασίλεια στο Γουέστερος. Με αυτό τον τρόπο, ο Αίγκον Ι έγινε ο πρώτος βασιλιάς του Γουέστερος που κάθισε στον Σιδερένιο Θρόνο και ιδρυτής της δυναστείας των Ταργκάρυεν. Τα γεγονότα που θα παρουσιάσει η σειρά έλαβαν χώρα 300 χρόνια πριν από αυτά του «Game of Thrones». 

Το δίκτυο του HBO δεν σχολίασε την παραπάνω είδηση. 

Μετά την παγκόσμια επιτυχία του «Game of Thrones», το δίκτυο ανέπτυξε έναν αριθμό από σειρές που διαδραματίζονται στον κόσμο που δημιούργησε ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν. 

Από όσα πρότζεκτ ανακοινώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, το μόνο που προχώρησε – τουλάχιστον μέχρι σήμερα – ήταν το «House of the Dragon». Η πρώτη σεζόν έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2022. Μια εβδομάδα μετά, ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής. 

Το σχέδιο επέκτασης του σύμπαντος του «Game of Thrones», δεν αποτελεί έκπληξη καθώς η σειρά παραμένει μια από τις πιο σημαντικές στη βιβλιοθήκη του στούντιο της Warner Bros. Discovery. 

 

Με πληροφορίες από το Variety 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση