ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Θέατρο Ριάλτο: Ολοκλήρωση καλοκαιρινού προγράμματος

Το Θέατρο Ριάλτο ολοκλήρωσε επιτυχημένα το πρόγραμμα του για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Θέατρο Ριάλτο ολοκλήρωσε το καλοκαιρινό του πρόγραμμα και ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το Θέατρο Ριάλτο αναφέρει ότι σε ένα αναμφίβολα διαφορετικό φετινό καλοκαίρι, το Θέατρο Ριάλτο ολοκλήρωσε επιτυχημένα το πρόγραμμα του για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, κλείνοντας το Rialto Open Air με θερινό σινεμά, μουσικές του κόσμου και δράσεις από το FlashArt@Rialto.

Όπως σημειώνει «όλες οι δράσεις του Θεάτρου επικεντρώθηκαν στη συνέχιση της πολιτιστικής παραγωγής, στην ενεργοποίηση του κοινού και κυρίως στην ενίσχυση των δημιουργών μας», προσθέτοντας ότι «μέσα από τα τρία προγράμματα, δόθηκε αφενός η ευκαιρία στους δημιουργούς μας να συναντηθούν και να δημιουργήσουν και αφετέρου στο κοινό να απολαύσει κυπριακές παραγωγές σε βραβευμένες ταινίες, σε πρωτότυπες μουσικές εκδηλώσεις και παραστάσεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης της ΣΕΚ πίσω από το θέατρο Ριάλτο».

Επίσης, αναφέρει πως το θερινό σινεμά πρωτοπορώντας στην Κύπρο πρόσφερε φέτος στο κοινό της Λεμεσού μια καινούρια εμπειρία θέασης, αυτή του drive-in, η οποία συνδυάστηκε με το κλασικό θερινό σινεμά, αφού οι Θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οκτώ σύγχρονες κοινωνικές ταινίες με χιούμορ και ανατροπές.

Εξίσου μεγάλη επιτυχία είχαν και οι μουσικές του κόσμου, που φέτος ανέδειξαν τις καινούριες δουλειές πέντε κυπριακών σχημάτων: Tων Entelea, Odysseas Toumazou Trio Feat. Kouloumis, Philippou, Ermis Michail-Electric World, Larva, Monsieur Doumani και ενός προγράμματος Residency, ενώ στο πρόγραμμα Ιουλίου προστέθηκαν και παραστάσεις από το FlashArt, το οποίο θα συνεχισθεί με πιο εντατικούς ρυθμούς από τον Σεπτέμβριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση