ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μια σπουδαία καλλιτεχνική εκδήλωση «Χορεύουμε για την ζωή»

Ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι με χορούς και τραγούδια από την Κύπρο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού, ο Πολιτιστικός και Χορευτικός Όμιλος Λεμεσού «Διόνυσος», ο Πολιτιστικός Όμιλος Ζήδρος Πολεμιδιών, ο Όμιλος Λαογραφικών Ερευνών Λεμεσού και Πολιτιστικός Όμιλος Νόστος Πισσουρίου, διοργανώνουν μεγάλη καλλιτεχνική – φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο: «Χορεύουμε για την ζωή». Ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι με χορούς και τραγούδια από την Κύπρο, την Κρήτη, τη Θεσσαλία, τη Νάουσα και την Λέσβο. Όλες οι χορευτικές ομάδες συμμετέχουν αφιλοκερδώς και τα έσοδα θα διατεθούν για στήριξη του Κέντρου Ημέρας για άτομα με ειδικές ανάγκες «ΠΡΟΣΒΑΣΗ».

Η Εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαΐδη και στηρίζουν ο Δήμος Λεμεσού, η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Μητροπόλεως Λεμεσού, το Κανάλι Έξι, η εφημερίδα «Λεμεσός» και η υπεραγορά «Αλακάτι».

Το κέντρο Ημέρας για ΑμεΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, είναι μια εθελοντική οργάνωση που φιλοξενεί και φροντίζει καθημερινά άτομα με διαφορετικές αναπηρίες.

Η Πρόσβαση ιδρύθηκε το 2000 με στόχο την προώθηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης ατόμων με αναπηρίες για να μπορέσουν να απολαμβάνουν ίσες ευκαιρίες με τους υπόλοιπους συμπολίτες μας, μέσω της προσφοράς ποιοτικών υπηρεσιών που βασίζονται στο σεβασμό και την αξιοπρέπεια του κάθε ατόμου.

Στο Κέντρο Ημέρας Πρόσβαση προσφέρονται καθημερινά υπηρεσίες, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα με γνώμονα ότι κάθε άτομο αποτελεί μοναδική περίπτωση.

Τα γνωστικά αντικείμενα του εκπαιδευτικού προγράμματος περιλαμβάνουν εκπαίδευση και ανάπτυξη σε ειδικές δεξιότητες και γνώσεις , ψυχαγωγικές δραστηριότητες, οργάνωση εκδρομών, ταξιδιών στο εξωτερικό και άλλων δραστηριοτήτων που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες, γνώσεις, βοηθούν στην ανάπτυξη και καλλιεργούν το αίσθημα της ενδυνάμωσης και ανεξαρτησίας.

Η εκδήλωση «Χορεύουμε για την ζωή» έχει ξεκινήσει από τοπικούς χορευτικούς ομίλους στην Θεσσαλονίκη πριν από 12 χρόνια και έχει καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός της πόλης. Με την προσπάθεια που ξεκίνησε στην Λεμεσό, οι διοργανωτές, φιλοδοξούν στην επέκταση του όμορφου αυτού θεσμού και στην Κύπρο με την καθιέρωση του και στον τόπο μας. Κάθε χρόνο τα έσοδα θα προσφέρονται σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Hμερομηνία: Σάββατο 18 Μαρτίου

Ώρα: 8:30μ.μ.

Χώρος: Θέατρο ΡΙΑΛΤΟ, Λεμεσός

Εισιτήρια: €12 προπωλούνται στα ταμεία του θεάτρου.

Πληροφορίες: 99545629 - 99429409

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση