ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Ένα σύννεφο πάνω απ’ το κεφάλι μου» από την ομάδα ΜΗΤΡΑ

Ένα διήμερο φεστιβάλ από 10λεπτες παραστάσεις χορού, θεάτρου, stand up comedies & video art

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η ομάδα ΜΗΤΡΑ προτείνει ένα διήμερο φεστιβάλ από 10λεπτες παραστάσεις χορού, θεάτρου, stand up comedies & video art των κεντρικών συντελεστών της ομάδας Στέλλας Ευτυχίου, Αλίκης Ευγενίου, Νάγιας Αναστασιάδου, Χρίστου Αβραάμ και Μαρίνας Πογιατζή υπό τον γενικό τίτλο " Ενα σύννεφο πάνω απ’ το κεφάλι μου"

«Το σύννεφο που κάθεται στο κεφάλι μου είναι ο αβέβαιος χρόνος,, ο φόβος για το άγνωστο, για τη μοναξιά, για τον θάνατο. Το σύννεφο είναι ελαφρύ μα και αβάσταχτο. Το σύννεφο από το 2020 διογκώθηκε σε όλο τον πανδημικό πλανήτη. Φαντάζει τρομακτικό και ανίκητο. Είναι όμως απλώς ένα σύννεφο». Μ.Π

Γενική Επιμέλεια: Μαρίνα Πογιατζή

Λίγα Λόγια για την ομάδα ΜΗΤΡΑ Χοροθέατρο

Η Ομάδα ΜITRA Χοροθέατρο (έτος ίδρυσης 2012) είναι το καλλιτεχνικό τέκνο της χορογράφου Μαρίνας Πογιατζή. Αγκαλιάζει καλλιτέχνες από τα πεδία του χορού, του θέατρου, της μουσικής και των εικαστικών τεχνών, πάντα με κεντρικό άξονα το ανθρώπινο σώμα . Βασικοί συνιδρυτές της ομάδας είναι οι χορεύτριες Αλίκη Ευγενίου και Στέλλα Ευτυχίου, η ηθοποιός Νάγια Αναστασιάδου και ο εικαστικός Χρίστος Αβραάμ. Η ομάδα εμπνέεται το όνομά της από την ελληνική λέξη ΄μήτρα΄, η οποία δηλώνει τον τόπο- εστία της κύησης μιας νέας ζωής. Αλληγορικά, η MITRA είναι ο τόπος της δημιουργίας του καλλιτεχνικού έργου.

Διάρκεια παρατάσεων: 50 λεπτά


Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: Στέγη Χορού Λευκωσίας, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου και Πέπμτη 23 Δεκεμβρίου στις 20:00. 

Επικοινωνία: Τηλέφωνο  99027399

Προπώληση: στο box office του θεάτρου μισή ώρα πριν την έναρξη των παραστάσεων

Απαραίτητη η κράτηση θέσης και επίδειξη safe pass

Χορηγός: Πολιτιστικές Υπηρεσίες Κύπρου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση